page-b

Meter energi elektronik elektronik telung tahap

Meter energi kawat telu-phase / telung-phase yaiku sirkuit terintegrasi kanthi ukuran gedhe, nggunakake teknologi pangolahan sampling digital lan proses SMT, dirancang lan diprodhuksi miturut panggunaan daya pangguna nyata industri. Iki nyukupi kebutuhan GB / T 17215.301-2007 , DL / T 614-2007 lan DL / T645-2007 .Ing syarat bisa disesuaikan miturut kabutuhan fungsi


Detail Produk

Tag Product

-Informasi Umum-

 

Fitur Produk:

1. Dhuwur tliti lan kesalahan cilik

2. Nuduhake rega-wektu utawa langkah-langkah takeran listrik

3. weker mriksa layar LCD layar yen ana masalah

4. Dilengkapi rong fungsi komunikasi RS485 lan fungsi komunikasi inframerah sekaligus

5. Atur cangkang bukan-logam sing retardant, cahya ukuran lan gampang dipasang

 

-Fungsi Produk-

 

1.Tampilake kanthi tampilan LCD kanthi sudut pandang sudhut lan kontras sing dhuwur

2. Cara komunikasi: RS485, Infrared, Carrier

3. Nggunakake teknologi pangolahan digital lan proses SMT.

4. Fungsi utama: pangukuran lan deteksi, kontrol ragad remot, sertifikasi keamanan lan enkripsi, tampilan, rekaman acara, beku, wektu, output pulsa, dll.

5.Guru tembaga shunt: Saiki nganggo gelang kanthi shunt tembaga mangan sing stabil lan sudhut.

6. Modul pembaruan: Komunikasi liwat jaringan garis listrik tanpa mbutuhake kabel tambahan.

Modul Lora: Komunikasi jaringan nirkabel jarak cilik.

Modul GPRS: jaringan umum mobile (jaringan 2G).

7.Metering chip: Chip metering digunakake kanggo ngukur daya aktif bidirectional lan energi regane papat-kuadran. Gelombang sampling voltase ngramut divisi voltase tahan.

8.Pilih akses langsung utawa trafo akses:

Kontrol beban bisa milih saklar sing dibangun utawa njaba. Switch dibangun ing:

Suis pemutus sirkuit mini dipasang ing meter lan dikombinasi karo meter. Kaluwihan: struktur prasaja lan regane murah. Switch eksternal: Pemutus sirkuit mini dipasang kanthi kapisah, lan meter bisa ngontrol bukaan / nutup pemutus sirkuit eksternal liwat terminal kontrol.

 

—- Parameter Teknik

 

Voltase referensi 3 × 220 / 380V
Spesifikasi saiki 3 × 1,56A× 3 × 520A× 3 × 1040A× 3 × 560A× 3 × 2080A
Frekuensi tanggal 50Hz
Tingkat akurasi Tingkat Aktif 0,5, Tingkat Reaktif 2, 0.5seconds / dina
Konsumsi tenaga Garis voltase: <= 1.5W, 5VA; garis saiki: <1VA
Kisaran suhu Kisaran suhu kerja -25 ~ 55degree,

suhu suhu kerja sing ekstrim -40 ~ 70 degreeMeter Constant (imp / kWh) 6400400240KomunikasiRS485: 2400bps Infrared: 1200bps DL / T645-2007
 

-Gambar produk-

 
THREE PHASE multi-function ELECTRONIC ENERGY METER (3) 
THREE PHASE multi-function ELECTRONIC ENERGY METER (2) 
THREE PHASE multi-function ELECTRONIC ENERGY METER (1) 

 

-Piranti Sambungan Kawat-

 

Ndandani meter listrik menyang kothak meter, lan sambungake antarmuka miturut diagram kabel. Apike kanggo nggunakake kabel tembaga utawa terminal tembaga. Sekrup ing kothak terminal kudu dikencengi supaya ora bisa ngobong amarga ora kena kontak utawa kawat tipis sing abot.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita