page-b

Telung phase LCD nampilake tampilan digital energi multi-fungsi meter energi kanthi rs485

Instrumen multi-fungsi sing dipasang, jinis instrumen listrik cerdas kanthi pangukuran sing bisa diprogram, tampilan, komunikasi digital RS485 lan output pulsa energi listrik, sing bisa ngukur voltase, saiki, tenaga aktif, daya reaktif, faktor daya, frekuensi, pangukuran energi , tampilan data, koleksi lan transmisi, bisa digunakake kanthi otomatisasi pencawang, otomatisasi distribusi, bangunan cerdas, lan pangukuran, manajemen, lan evaluasi ing perusahaan kasebut. Ketepatan pangukuran yaiku level 1, sadhar layar LCD utawa LED ing situs lan komunikasi antarmuka digital RS485 sing adoh. Iki kompatibel karo protokol komunikasi DL / T645-2007 lan protokol komunikasi MODBUS-RTU standar.


Detail Produk

Tag Product

-Fungsi Produk-

 

1.Tampilake retardant, gampang diinstal

2.Nggawe latar mburi, LCD sing gedhe, tampilan sing jelas

3.Tampilake voltase telung tahap, saiki, aktif / reaktif, faktor daya lan frekuensi supaya layar gedhe

4. Kanthi fungsi komunikasi, bisa nggunakake 2 saluran kanggo ngirim data ing wektu sing padha.

5. Kanthi fungsi sing bisa diprogram, rasio pengubah bisa diatur miturut.

6. Metode wiring: Kawat kawat telung tahap, kawat kaping papat, dll.

Standar 7.voltage: 380V / 100V / 57.7V lan liya-liyane, wis kompatibel.

8. Tombol silikon, koyo sentuhan sing apik lan wektu migunani dawa

9. Klip instalasi ora gampang bejat, tenan

-Parameter Teknis-

 

Voltase referensi 220V / 600V
Spesifikasi saiki 5A
Frekuensi tanggal 50Hz
Tingkat akurasi Tingkat aktif 1
Konsumsi tenaga ≦ 5VA
Antarmuka digital Garis 2 RS485, MODBUS-RTU (DL645-2007)
Output Detak Garis 1
Kisaran suhu Kisaran suhu kerja -10 ~ 55 derajat,
Jaringan suhu panyimpenan -20 ~ 75 derajat

 

-Gambar produk-

 

embedded (1)  embedded (2)  embedded (3)

 

Babaganmm

 

Ukuran eksternalmm

Dimensi lubukmm

Jarak instalasi minimalis horisontalmm

Jarak instalasi minimalis jarak sithikmm

Ambane (mm

97 * 97

91 * 91

97

97

80

 

image4

 

-Piranti Sambungan Kawat-

 

1.Tempel meter listrik menyang kothak meter, banjur sambung antarmuka. Apike kanggo nggunakake kabel tembaga utawa terminal tembaga.

2. Input bathi: voltase input ora luwih dhuwur tinimbang voltase input rangking produk saka 220V, yen ora, PT kudu dianggep.

3.Kunci input: Saiki input peringkat standar yaiku 5A. Luwih saka 5A, yaiku eksternal CT (transformer saikikudu digunakake. Yen instrumen liya wis nyambung karo CT sing digunakake, wiring kasebut kudu dadi seri. Sadurunge mbusak kawat input saiki, mesthekake medhot sirkuit utama CT utawa cendhak sirkuit sekunder.

- Priksa manawa voltase input lan saiki cocog kanggo saben liyane, lan arah sing mlebu lan metu padha; yen ora, nilai lan simbol bakal salah!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita