page-b
  • Three phase electronic energy meter

    Telung energi energi elektronik telung tahap

    Meter energi kawat telu-phase / telung-phase yaiku sirkuit terintegrasi kanthi ukuran gedhe, nggunakake teknologi pangolahan sampling digital lan proses SMT, dirancang lan diprodhuksi miturut panggunaan daya pangguna nyata industri. Iki cocog karo kebutuhan GB / T 17215.301-2007 , DL / T 614-2007 lan DL / T645-2007 .Peset bisa disesuaikan miturut kabutuhan fungsi kasebut.