page-b
  • Three phase electronic energy meter(carrier, lora, gprs)

    Telung phase energi listrik meter (operator, lora, gprs)

    Meter energi kawat telung-phase / telu-phase telung meter nganggo sirkuit terintegrasi skala gedhe lan nggunakake chip pangukuran energi tliti kanthi dhuwur. Kapabilitas komunikasi lan modul komunikasi operator kasebut uga wis tekan aplikasi praktis sing akeh. Iki nganggo teknologi pamrosesan sampling digital lan proses SMT, lan dirancang lan diprodhuksi miturut panggunaan pangguna pangguna nyata.