page-b

Telung phase energi listrik meter (operator, lora, gprs)

Meter energi kawat telung-phase / telu-phase telung meter nganggo sirkuit terintegrasi skala gedhe lan nggunakake chip pangukuran energi tliti kanthi dhuwur. Kapabilitas komunikasi lan modul komunikasi operator kasebut uga wis tekan aplikasi praktis sing akeh. Iki nganggo teknologi pamrosesan sampling digital lan proses SMT, lan dirancang lan diprodhuksi miturut panggunaan pangguna pangguna nyata.


Detail Produk

Tag Product

-Informasi Umum-

 

Fitur Produk:

1. Flard retardant, gampang dipasang

2. Fungsi pangukuran energi aktif & Reaktif, bisa nampilake wektu, kode weker, lsp.

3. Kanthi mbukak kunci rekaman, bisa ditliti kanggo nyegah listrik.

4. Meter energi nduweni fungsi nambah tarif (tingkat variabel)

5. Cara kontrol ragad lan lokal

6. Cara komunikasi: RS485, inframerah

7. Duwe fungsi ngresiki meter, sing trep lan gampang digunakake.

8. Gelombang operator komunikasi liwat jaringan garis listrik tanpa kudu narik kawat liyane.

 

-Fungsi Produk-

 

1.Tampilake kanthi tampilan LCD kanthi sudut pandang sudhut lan kontras sing dhuwur

2. Nggunakake teknologi pangolahan digital lan proses SMT.

3.Voltage sampling loop ngrebut divisi voltase tahan

4. Fungsi utama: pangukuran lan deteksi, kontrol ragad remot, sertifikasi keamanan lan enkripsi, tampilan, rekaman acara, beku, wektu, output pulsa, dll.

5.Muter tembaga shunt lan modul NB:

Saiki nganggo tali gelang kanthi shunt tembaga mangan sing stabil lan sudhut.

Modul NB: Komunikasi jaringan IoT, konsumsi tenaga sing sithik. Ndhukung sambungan efisiensi dhuwur kanggo piranti sing duwe syarat sambungan jaringan dhuwur

6. Modul pembaruan: Komunikasi liwat jaringan garis listrik tanpa mbutuhake kabel tambahan.

Modul Lora: Komunikasi jaringan nirkabel jarak cilik.

Modul GPRS: jaringan umum mobile (jaringan 2G).

7.Card pilihan lan cara komunikasi: kertu CPU / kertu enkripsi logik / kertu SD. RS485, inframerah, operator garis listrik

8. Informasi informasi: konsumsi listrik kumulatif ing wulan saiki lan wulan kepungkur, nilai indikasi energi energi kumulatif lan jumlah indikasi energi energi sing dikumpulake, tanggal lan wektu saiki, kode utawa pesen weker, pituduh status komunikasi, nomer meter meter energi listrik, lsp.

9.Manip chip lan modul NB: Chip metering digunakake kanggo ngukur daya aktif bidirectional lan energi regane papat-kuadran. Gelombang sampling voltase ngramut divisi voltase tahan.

10.Pilih fungsi- ngalih dibangun ing

Opsi pilihan langsung utawa jinis akses trafo, pilihan opsional- ngalih dibangun ing

ngalih dibangun: saklar pemutus sirkuit mini dipasang ing meter, lan terintegrasi meter, kaluwihan: struktur prasaja lan rega murah

11.Pilih fungsi-ngalih eksternal

Opsi pilihan langsung utawa jinis akses trafo, opsional opsional

ngalih njaba: pemutus sirkuit mini dipasang kanthi kapisah, meter listrik ngontrol pambukaan / nutup pemutus sirkuit eksternal liwat terminal kontrol

kaluwihan: sirkuit sirkuit eksternal, gangguan saiki sing kuwat, ora gampang ngrusak.

 

-Parameter Teknis-

 

Voltase referensi 3 × 220 / 380V
Spesifikasi saiki 3 × 1,56A× 3 × 520A× 3 × 1040A× 3 × 560A× 3 × 2080A
Frekuensi tanggal 50Hz
Tingkat akurasi Tingkat Aktif 0,5, Tingkat Reaktif 2, 0.5seconds / dina
Konsumsi tenaga Garis voltase: <= 1.5W, 5VA; garis saiki: <1VA
Kisaran suhu Kisaran suhu kerja -25 ~ 55degree, suhu kerja sing ekstrem -40 ~ 70 derajat
Meter Konter (imp / kWh) 6400400240
Komunikasi RS485: 2400bps Infrared: 1200bps DL / T645-2007

 

-Gambar produk-

THREE PHASE ELECTRONIC ENERGY METER(Carrier, Lora, GPRS) (1)
THREE PHASE ELECTRONIC ENERGY METER(Carrier, Lora, GPRS) (2)
THREE PHASE ELECTRONIC ENERGY METER(Carrier, Lora, GPRS) (6)
THREE PHASE ELECTRONIC ENERGY METER(Carrier, Lora, GPRS) (4)
THREE PHASE ELECTRONIC ENERGY METER(Carrier, Lora, GPRS) (5)
THREE PHASE ELECTRONIC ENERGY METER(Carrier, Lora, GPRS) (3)

 

-Piranti Sambungan Kawat-

 

Ndandani meter listrik menyang kothak meter, lan sambungake antarmuka miturut diagram kabel. Apike kanggo nggunakake kabel tembaga utawa terminal tembaga. Sekrup ing kothak terminal kudu dikencengi supaya ora bisa ngobong amarga ora kena kontak utawa kawat tipis sing abot.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita