page-b
  • Smart socket

    Soket cerdas

    Soket kontrol ngisi minangka soket cerdas kanthi wektu sing bisa diprogram, nampilake lan ngontrol kontrol. Bisa ngrampungake pangukuran parameter listrik kayata voltase, saiki, faktor daya aktif, frekuensi, lsp, pangukuran energi, tampilan data, kontrol output, lan sapiturute Model utilitas bisa digunakake kanggo ngontrol garasi kulawarga lan konsumsi tenaga sing aman perusahaan lan institusi.
  • Power strip

    Daya Strip

    Iki minangka soket kanthi identifikasi otomatis panggunaan piranti lan aktif aktif. Iki bisa digunakake ing kontrol hubungan antara TV ngarep, kothak set-top lan stereo, uga kontrol kendali komputer lan printer ing perusahaan lan institusi. Dadi kanggo nggayuh efek energi lan pengurangan emisi.