page-b

Soket cerdas

Soket kontrol ngisi minangka soket cerdas kanthi wektu sing bisa diprogram, nampilake lan ngontrol kontrol. Bisa ngrampungake pangukuran parameter listrik kayata voltase, saiki, faktor daya aktif, frekuensi, lsp, pangukuran energi, tampilan data, kontrol output, lan sapiturute Model utilitas bisa digunakake kanggo ngontrol garasi kulawarga lan konsumsi tenaga sing aman perusahaan lan institusi.


Detail Produk

Tag Product

—— Informasi Umum

 

Fitur Produk:

1. Nyegah overcharging: nalika ngisi mobil baterei, ponsel, sapiturute, bisa ngindhari karusakan baterei sing diisi maneh, ngirit baterei lan nyuda panggunaan energi.

2. Pateni kanthi otomatis sawise kebak kebak: nglereni tenaga sanalika sawise baterei kebak, nolak overcharge lan panas supaya nyegah geni

3. Anti-kakehan: Fungsi watesan watesan sing tepat lan cepet bisa nyegah peralatan listrik nyebabake geni amarga kenaikan kanthi cepet nalika sirkuit normal utawa cendhak

4. Statistik listrik: pangukuran energi listrik akurat saiki, voltase, lan pangukuran listrik, saéngga pangguna ngerti panggunaan daya nyata lan konsumsi listrik kumulatif saka peralatan listrik kanthi tepat wektu.

 

-Fungsi Produk-

 

1. Ngisi daya: Soket ngisi cerdas bisa nemtokake rampung operasi ngisi daya miturut pangisi daya daya, lan kanthi otomatis dipateni supaya ora overcharging saka mengaruhi urip baterei.

2. Fungsi wektu: soket wektu cerdas, nganti 8 klompok wektu bisa disetel. Iki bisa diuripake lan mateni miturut wektu sing ditemtokake.

3. Informasi Parameter: Ing mode non-setting, klik tombol "munggah" lan "mudhun" kanggo ndeleng voltase, saiki, kekuwatan, kekuwatan nambah, lsp.

4. Ngalih manual: ing negara daya, pencet tombol "Ketik" sajrone 3 detik kanggo saklar saklar kanthi otomatis.

6. Reset daya: Nalika LCD nampilake kekuwatan kumulatif, pencet tombol tombol "Set" sajrone 3 detik kanggo ngreset daya kumulatif

7. Perlindhungan kakehan: yen kekuwatan ngluwihi 1100W, kekuwatan bakal dipotong kanthi otomatis sajrone 2 detik, lampu indikator murub, lan kekuwatan bakal dibalekake kanthi otomatis sawise 30 detik nglereni kekuwatan Sawise telung kakehan berturut-turut, kekuwatane ngilangi permanen, lan sampeyan bisa nerusake karya kanthi mencet tombol "Ketik".

 

-Parameter Teknis-

 

Kinerja

Paramèter

Tampilan

voltase

AC220V

frekuensi

50Hz

akurasi

Tingkat aktif 1.0

tampilan

Tampilan siklus

saiki

voltase

AC220V

saiki

≦ 5A

output

saiki

5A

kekuwatan

1100W

lingkungan

makarya

-10 ~ 55 ℃

panyimpenan

-20 ~ 75 ℃

 

 

-Gambar produk-

 

Smart Socket1 5


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita