page-b
  • Smart remote water meter

    Muter banyu jarak sing cerdas

    Meter banyu banyu nganggo kontrol katup cerdas minangka tabel dhasar .Dipasang kothak MCU saka kothak piranti optoelektronik, modul komunikasi lan sirkuit kontrol ing kothak kontra. dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T778.1, CJ / T188, CJ / T224.