page-b

Muter banyu jarak sing cerdas

Meter banyu banyu nganggo kontrol katup cerdas minangka tabel dhasar .Dipasang kothak MCU saka kothak piranti optoelektronik, modul komunikasi lan sirkuit kontrol ing kothak kontra. dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T778.1, CJ / T188, CJ / T224.


Detail Produk

Tag Product

-Informasi Umum-

 

Fitur Produk:

1. CPU dibangun, chip memori lan modul komunikasi 485 / M-BUS

2. Daya sumber mung nalika ngempalaken data meter banyu, tembung rodha tembung banyu meter diwaca kanthi tabung fotoelektrik, lan nomer sing diasilake dening penghakiman CPU diasilake kanthi 485 / M-BUS

3. Kompatibel karo GB / T778.1, CJ / T188, CJ / T224 lan standar liyane.

4. Tuku banyu dhisik, banjur gunakake banyu, meter banyu kanthi otomatis bakal nutup katup kasebut sawise dienggo

5. katup iki kanthi otomatis dijaga kanthi rutin supaya ora clogging

6. Komunikasi fotoelektrik kanggo nyegah pengaruh gangguan elektromagnetik ing ngetung meter banyu

 

-Fungsi Produk-

 

1.Pesain daya

Wiwit data rodha karakter diwaca langsung, mula ora ana kesalahan maca. Wacan mekanik lan wacan elektronik dijaga tetep konsisten .Lenake desain konsumsi listrik, mung mbutuhake tenaga nalika maca.

2. Wacan maca

Ora ana maca sing ora konsisten amarga kesalahan sing diklumpukake utawa pembalikan meter banyu

3. Komunikasi sing bisa dipercaya

Nggunakake metode enkoding lan verifikasi data sing canggih, linuwih komunikasi

4.Code unik

Saben meja duwe kode alamat unik, sambungan bis, wiring sing gampang

5.Abom meter maca

Digabungake karo sistem komputer inang supaya nduwe sistem manajemen maca meter otomatis kanthi otomatis supaya bisa maca otomatis lan manajemen otomatis

6. Wacan kanthi ekstra

Piranti maca elektronik ora mengaruhi akurasi pangukuran instrumen primer asli

7. kontrol kontrol

Muter banyu jarak langsung maca bisa ngontrol saklar adoh liwat piranti lunak manajemen. Klep nduweni fungsi pangopènan périodik dhewe supaya ora clogging

 

-Parameter Teknis-

 

Parameter produk
Tingkat akurasi

tataran 2

Rugi meksa

≤0.025Mpa

Tekanan kerja

≤1.0MPa

Kisaran suhu

5-55

Spesifikasi saiki

≤10uA

Tingkat perlindungan

IP65

Weker watesan kurang

2m³

Unit banyu Minimal

1m³

Urip katup

20000kaping

 

Lembar spesifikasi

Model /
Kaliber DN

Aliran maksimalQs

Aliran umum
(Qp)

Aliran minimalQi

Lengthmm

Jembarmm

Dhuwurmm

Konektor pipomm

15

3

1,5

0,03

165

90

120

45

20

5

2,5

0,05

195

90

120

50

25

7

3,5

0,07

220

90

120

58

32

12

6

0,12

335

120

200

60

40

20

10

0,2

380

130

200

63

 

-Gambar produk-

 
SMART REMOTE WATER METER 

 

-Cathetan Instalasi-

 

Wiring instalasi

(1) Sadurunge nginstal, busak hemp, pasir lan pucukan liyane ing pipa cabang supaya ora clogging

(2) Kabeh posisi instalasi meter kudu ngindhari cahya srengenge, banjir, pembekuan, polusi kimia lan elektromagnetik, lan gampang disassembling lan maca

(3) Meter mbutuhake instalasi horisontal. Sajrone instalasi, panah ing selimut banyu banyu kudu konsisten karo arah aliran banyu. Kanggo njamin akurasi meter aliran, bagean pipa sakcara kanthi diameter 6-12 kaping diameter prelu dibutuhake ing ngarep meter banyu lan 4-6 kali ing pipa Lurus mburi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita