page-b
  • Three phase electronic energy meter(carrier, lora, gprs)

    Telung phase energi listrik meter (operator, lora, gprs)

    Meter energi kawat telung-phase / telu-phase telung meter nganggo sirkuit terintegrasi skala gedhe lan nggunakake chip pangukuran energi tliti kanthi dhuwur. Kapabilitas komunikasi lan modul komunikasi operator kasebut uga wis tekan aplikasi praktis sing akeh. Iki nganggo teknologi pamrosesan sampling digital lan proses SMT, lan dirancang lan diprodhuksi miturut panggunaan pangguna pangguna nyata.
  • Single phase electronic energy meter

    Meter energi listrik phase siji

    Meter energi listrik siji-phase minangka produk pangukuran energi anyar sing dikembangake lan diproduksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T17215.321-2008. Produk iki nggunakake sirkuit integral skala gedhe lan teknik SMT, kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata, lan interaksi informasi.
  • Three phase electronic energy meter

    Telung energi energi elektronik telung tahap

    Meter energi kawat telu-phase / telung-phase yaiku sirkuit terintegrasi kanthi ukuran gedhe, nggunakake teknologi pangolahan sampling digital lan proses SMT, dirancang lan diprodhuksi miturut panggunaan daya pangguna nyata industri. Iki cocog karo kebutuhan GB / T 17215.301-2007 , DL / T 614-2007 lan DL / T645-2007 .Peset bisa disesuaikan miturut kabutuhan fungsi kasebut.