page-b
  • Single-phase simple multi-function electronic energy meter

    Muter energi energi multi-fungsi sederhana kaping pindho

    Meter energi energi siji-phase nggunakake omah non-logam retardant, sing ukurane cilik lan gampang dipasang , nduweni antarmuka komunikasi RS485 , nduweni fungsi pangukuran energi aktif lan reaktif , bisa ngukur parameter kayata voltase, saiki, kekuwatan, faktor daya lan sapiturute.