page-b

Muter energi energi multi-fungsi sederhana kaping pindho

Meter energi energi siji-phase nggunakake omah non-logam retardant, sing ukurane cilik lan gampang dipasang , nduweni antarmuka komunikasi RS485 , nduweni fungsi pangukuran energi aktif lan reaktif , bisa ngukur parameter kayata voltase, saiki, kekuwatan, faktor daya lan sapiturute.


Detail Produk

Tag Product

-Informasi Umum-

 

Fitur Produk:

1.Rame retardant, cilik lan gampang diinstal

2. Cara komunikasi: RS485

3.Gunakake energi aktif lan reaktif

Kesalahan pangukuran, akurasi dhuwur

5.Fungsi fungsi: voltase, saiki, kekuwatan, faktor daya lan liya-liyane

 

-Fungsi Produk-

 

1.Tampilake kanthi tampilan LCD kanthi sudut pandang sudhut lan kontras sing dhuwur

2.Voltage sampling loop ngrebut divisi voltase tahan

3.Aplikasi teknologi pangolahan digital lan proses SMT

4.Guru tembaga shunt: Saiki nganggo gelang kanthi shunt tembaga mangan sing stabil lan sudhut.

5. Cara komunikasi: RS485

6.Fungsi fungsi: pangukuran, tampilan, wektu, output pulsa, lsp.

7. Struktur kasebut tegas, retardan api, anti-tuwa lan kinerja kedap apik.

8. Struktur lan dimensi kasus seragam, ringkes, lan gampang dipasang.

 

-Parameter Teknis-

 

Voltase referensi 220V
Spesifikasi saiki 560A
Frekuensi tanggal 50Hz
Tingkat akurasi Tingkat Aktif 1, Reaktif Tingkat 2
Konsumsi tenaga Garis voltase: <= 1.5W, 5VA; baris saiki: <2VA
Kisaran suhu Kisaran suhu kerja -25 ~ 55dhuwur,

suhu suhu sing ekstrim -40 ~ 70 derajat

Meter Konter (imp / kWh) 1200
Kisaran kisaran 40%60%, kelembapan relatif digunakake ing 95%
Komunikasi RS485: 2400bps DL / T645-2007

 

-Gambar produk-

 

Single-phase simple multi-function electric energy meter (2)
Single-phase simple multi-function electric energy meter (3)
Single-phase simple multi-function electric energy meter (7)
Single-phase simple multi-function electric energy meter (4)
Single-phase simple multi-function electric energy meter (1)
Single-phase simple multi-function electric energy meter (5)
Single-phase simple multi-function electric energy meter (6)

 

-Piranti Sambungan Kawat-

 

Ndandani meter listrik menyang kothak meter, lan sambungake antarmuka miturut diagram kabel. Apike kanggo nggunakake kabel tembaga utawa terminal tembaga. Sekrup ing kothak terminal kudu dikencengi supaya ora bisa ngobong amarga ora kena kontak utawa kawat tipis sing abot.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita