page-b
  • Single-phase multi-function electronic energy meter

    Meter energi elektronik multi-phase siji-phase

    Meter energi listrik siji-phase minangka energi pangukuran energi anyar sing dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T17215.321-2008. Produk iki nggunakake sirkuit integral skala gedhe lan teknik SMT, kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata, lan interaksi informasi.