page-b

Meter energi elektronik multi-phase siji-phase

Meter energi listrik siji-phase minangka energi pangukuran energi anyar sing dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T17215.321-2008. Produk iki nggunakake sirkuit integral skala gedhe lan teknik SMT, kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata, lan interaksi informasi.


Detail Produk

Tag Product

-Informasi Umum-

 

Fitur Produk:

1. Kayu retardant, ukuran cilik, gampang dipasang

2. Meter energi nduweni fungsi nambah tarif (tingkat variabel)

3. Cara komunikasi: RS485, inframerah

4. Kanthi fungsi rekaman acara

5. Ana rong set jadwal tarif, sing bisa diowahi kanthi otomatis nalika sarujuk

6. Bisa ngukur voltase, saiki, daya, faktor daya lan paramèter liyane

 

-Fungsi Produk-

 

1.Tampilake kanthi tampilan LCD kanthi sudut pandang sudhut lan kontras sing dhuwur

2.Voltage sampling loop ngrebut divisi voltase tahan

3. Nggunakake teknologi pangolahan digital lan proses SMT

4.High-tliti, sensitivitas dhuwur, stabilitas dhuwur, jembaré, chip pemetaan darmabakti rendah

5.Guru tembaga shunt: Saiki nganggo gelang kanthi shunt tembaga mangan sing stabil lan sudhut.

6.Aplik sing digunakake: komunitas, hotel, mall, gedhung kantor, sekolah, properti, lsp

7. Cara komunikasi: RS485, inframerah

8. Informasi informasi: konsumsi listrik kumulatif ing wulan saiki lan wulan kepungkur, nilai indikasi energi energi kumulatif lan jumlah indikasi energi energi sing dikumpulake, tanggal lan wektu saiki, kode utawa pesen weker, pituduh status komunikasi, nomer meter meter energi listrik, lsp.

9.Pilih fungsi- ngalih dibangun ing

Opsi pilihan langsung utawa jinis akses trafo, pilihan opsional- ngalih dibangun ing

ngalih dibangun: saklar pemutus sirkuit mini dipasang ing meter, lan terintegrasi meter, kaluwihan: struktur prasaja lan rega murah

10.Pilih fungsi-ngalih eksternal

Opsi pilihan langsung utawa jinis akses trafo, opsional opsional

ngalih njaba: pemutus sirkuit mini dipasang kanthi kapisah, meter listrik ngontrol pambukaan / nutup pemutus sirkuit eksternal liwat terminal kontrol

kaluwihan: sirkuit sirkuit eksternal, gangguan saiki sing kuwat, ora gampang ngrusak.

11.Secure Anti-nyolong

Piranti lunak: tambah algoritma enkripsi khusus; bukak cathetan weker.

Hardware: Tambah tutup ndhuwur lan segel tampon sing jelas tutup tutup buntut.

 

-Parameter Teknis-

 

Voltase referensi 220V
Spesifikasi saiki 520、 560) 、10(401560A
Frekuensi tanggal 50Hz
Tingkat akurasi Tingkat Aktif 1, Tingkat Reaktif 2,0.5seconds / dina
Konsumsi tenaga Garis voltase: <= 1.5W, 10VA; garis saiki: <1VA
Kisaran suhu Kisaran suhu kerja -25 ~ 55degree, suhu kerja sing ekstrem -40 ~ 70 derajat
Meter Konter (imp / kWh) 1200
Kisaran kisaran 40%60%, kelembapan relatif digunakake ing 95%
Komunikasi RS485: 1200/2400/4800 / 9600bps Infrared: 1200bps DL / T645-2007

 

-Gambar produk-

 

SINGLE PHASE MULTI-FUNCTION ELECTRONIC ENERGY METER (4)

SINGLE PHASE MULTI-FUNCTION ELECTRONIC ENERGY METER (5)

SINGLE PHASE MULTI-FUNCTION ELECTRONIC ENERGY METER (3)

SINGLE PHASE MULTI-FUNCTION ELECTRONIC ENERGY METER (2)

SINGLE PHASE MULTI-FUNCTION ELECTRONIC ENERGY METER (1)

 

 

-Piranti Sambungan Kawat-

 

Ndandani meter listrik menyang kothak meter, lan sambungake antarmuka miturut diagram kabel. Apike kanggo nggunakake kabel tembaga utawa terminal tembaga. Sekrup ing kothak terminal kudu dikencengi supaya ora bisa ngobong amarga ora kena kontak utawa kawat tipis sing abot.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita