page-b
  • Single phase energy meter(remote+module)

    Daya energi phase tunggal (modul terpencil)

    Meter energi listrik siji-phase (modul terpencil) minangka produk pangukuran energi anyar sing dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T17215.321-2008. Produk iki nggunakake sirkuit integral skala gedhe lan teknik SMT, kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata, lan interaksi informasi.