page-b

Daya energi phase tunggal (modul terpencil)

Meter energi listrik siji-phase (modul terpencil) minangka produk pangukuran energi anyar sing dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T17215.321-2008. Produk iki nggunakake sirkuit integral skala gedhe lan teknik SMT, kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata, lan interaksi informasi.


Detail Produk

Tag Product

-Informasi Umum-

 

Fitur Produk:

1.Rame retardant, cilik lan gampang diinstal

Meter energi nduweni fungsi nambah tarif (tingkat variabel)

3.Fungsi: rekaman acara

4. Ana rong set jadwal tarif, sing bisa diowahi kanthi otomatis ing wektu sing ditemtokake

5.Fungsi fungsi: voltase, saiki, kekuwatan, faktor daya lan liya-liyane

6. Cara komunikasi: RS485, inframerah, modul operator.GPRS, modul Lora

 

-Fungsi Produk-

 

1.Tampilake kanthi tampilan LCD kanthi sudut pandang sudhut lan kontras sing dhuwur

2.Voltage sampling loop ngrebut divisi voltase tahan

3.Aplikasi teknologi pangolahan digital lan proses SMT

4.Module: modul GPRS, modul Lora, modul NB-Iot

5.High-tliti, sensitivitas dhuwur, stabilitas dhuwur, jembar, chip pemetaan darmabakti rendah

6.High-stabil, shunt mangan-tembaga sudhut kanthi gelung saiki

7.Aplication papan: komunitas, hotel, mall, bangunan kantor, sekolah, properti, lsp

8. Informasi informasi: konsumsi listrik kumulatif ing wulan saiki lan wulan kepungkur, nilai indikasi energi kumulatif lan jumlah indikasi energi energi sing diklumpukake, tanggal lan wektu saiki, kode utawa pesen weker, pituduh status komunikasi, nomer meter meter energi listrik, lsp.

9.Fungsi utama: syarat enkripsi bukti asli, fungsi rekaman acara, Struktur sing kuat, kinerja penyegelan sing apik

10. Cara komunikasi: RS485, inframerah, modul GPRS, modul Lora

11.Pilih relay sing dibangun kanggo kontrol beban.

Fungsi: weker, biaya kredit, deteksi kakehan lan liya-liyane

Kertu IC bisa milih kertu enkripsi logika.

 

-Parameter Teknis-

 

Voltase referensi 220V
Spesifikasi saiki 520、 560) 、10(401560A
Frekuensi tanggal 50Hz
Tingkat akurasi  Tingkat Aktif 1, Reaktif Tingkat 2
Konsumsi tenaga Garis voltase: <= 1.5W, 10VA; garis saiki: <1VA
Kisaran suhu Kisaran suhu kerja -25 ~ 55dhuwur,

suhu suhu sing ekstrim -40 ~ 70 derajat

Meter Konter (imp / kWh) 1200
Kisaran kisaran 40%60%, kelembapan relatif digunakake ing 95%

 

-Gambar produk-

 

SINGLE PHASE ENERGY METER(remote+module) (3) 
SINGLE PHASE ENERGY METER(remote+module) (4) 
SINGLE PHASE ENERGY METER(remote+module) (5) 
SINGLE PHASE ENERGY METER(remote+module) (2) 
SINGLE PHASE ENERGY METER(remote+module) (1) 
SINGLE PHASE ENERGY METER(remote+module) (6) 
SINGLE PHASE ENERGY METER(remote+module) (7) 
SINGLE PHASE ENERGY METER(remote+module) (8) 
SINGLE PHASE ENERGY METER(remote+module) (9)

 

 

-Piranti Sambungan Kawat-

 

Ndandani meter listrik menyang kothak meter, lan sambungake antarmuka miturut diagram kabel. Apike kanggo nggunakake kabel tembaga utawa terminal tembaga. Sekrup ing kothak terminal kudu dikencengi supaya ora bisa ngobong amarga ora kena kontak utawa kawat tipis sing abot.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita