page-b

Meter energi listrik phase siji

Meter energi listrik siji-phase minangka produk pangukuran energi anyar sing dikembangake lan diproduksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T17215.321-2008. Produk iki nggunakake sirkuit integral skala gedhe lan teknik SMT, kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata, lan interaksi informasi.


Detail Produk

Tag Product

-Informasi Umum-

 

Fitur Produk:

1. Flard retardant, gampang dipasang

2. Fungsi pangukuran energi aktif & Reaktif, bisa nampilake wektu, kode weker, lsp.

3. Kanthi mbukak kunci rekaman, bisa ditliti kanggo nyegah listrik.

4. Meter energi nduweni fungsi nambah tarif (tingkat variabel)

5. Cara kontrol kertu kertu Lokal

6. Cara komunikasi: RS485, inframerah

7. Duwe fungsi ngresiki meter, sing trep lan gampang digunakake.

 

-Fungsi Produk-

 

1.Tampilake kanthi tampilan LCD kanthi sudut pandang sudhut lan kontras sing dhuwur

2.Voltage sampling loop ngrebut divisi voltase tahan

3. Nggunakake teknologi pangolahan digital lan proses SMT

4.High-tliti, sensitivitas dhuwur, stabilitas dhuwur, sawetara, chip pemetaan darmabakti rendah

5.Guru tembaga shunt: Saiki nganggo gelang kanthi shunt tembaga mangan sing stabil lan sudhut.

6. Struktur kasebut tegas, retardan api, anti-tuwa lan kinerja kedap apik. Struktur lan dimensi kasus iki seragam, ringkes, lan gampang dipasang.

7.Card pilihan lan cara komunikasi: kertu CPU / kertu enkripsi logik / kertu SD. RS485, inframerah, operator garis listrik

8. Informasi informasi: konsumsi listrik kumulatif ing wulan saiki lan wulan kepungkur, nilai indikasi energi kumulatif lan jumlah indikasi energi energi sing diklumpukake, tanggal lan wektu saiki, kode utawa pesen weker, pituduh status komunikasi, nomer meter meter energi listrik, lsp.

9.Main fungsi: pangukuran lan deteksi, kontrol ragad remot, sertifikasi keamanan lan enkripsi, tampilan, rekaman acara, beku, wektu, output pulsa, dll.

10.Pilih fungsi- ngalih dibangun ing

Opsi pilihan langsung utawa jinis akses trafo, pilihan opsional- ngalih dibangun ing

ngalih dibangun: saklar pemutus sirkuit mini dipasang ing meter, lan terintegrasi meter, kaluwihan: struktur prasaja lan rega murah

11.Pilih fungsi-ngalih eksternal

Opsi pilihan langsung utawa jinis akses trafo, opsional opsional

ngalih njaba: pemutus sirkuit mini dipasang kanthi kapisah, meter listrik ngontrol pambukaan / nutup pemutus sirkuit eksternal liwat terminal kontrol

kaluwihan: circuit breaker external, gangguan saiki sing kuwat, ora gampang ngrusak.

 

-Parameter Teknis-

 

Voltase referensi 220V
Spesifikasi saiki 520、 560) 、10(401560A
Frekuensi tanggal 50Hz
Tingkat akurasi Tingkat Aktif 1, Tingkat Reaktif 2,0.5seconds / dina
Konsumsi tenaga Garis voltase: <= 1.5W, 10VA; garis saiki: <1VA
Kisaran suhu Kisaran suhu kerja -25 ~ 55degree, suhu kerja sing ekstrem -40 ~ 70 derajat
Meter Konter (imp / kWh) 1200
Kisaran kisaran 40%60%, kelembapan relatif digunakake ing 95%
Komunikasi RS485: 1200/2400/4800 / 9600bps Infrared: 1200bps DL / T645-2007

 

-Gambar produk-

 

SINGLE PHASE ELECTRONIC ENERGY METER (4)
SINGLE PHASE ELECTRONIC ENERGY METER (5)
SINGLE PHASE ELECTRONIC ENERGY METER (3)
SINGLE PHASE ELECTRONIC ENERGY METER (2)
SINGLE PHASE ELECTRONIC ENERGY METER (1)
SINGLE PHASE ELECTRONIC ENERGY METER (6)
SINGLE PHASE ELECTRONIC ENERGY METER (7)
SINGLE PHASE ELECTRONIC ENERGY METER (8)

 

-Piranti Sambungan Kawat-

 

Ndandani meter listrik menyang kothak meter, lan sambungake antarmuka miturut diagram kabel. Apike kanggo nggunakake kabel tembaga utawa terminal tembaga. Sekrup ing kothak terminal kudu dikencengi supaya ora bisa ngobong amarga ora kena kontak utawa kawat tipis sing abot.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita