page-b
  • Single phase electronic energy meter(ic card)

    Tèks energi elektronika fase tunggal meter kertu)

    Meter energi listrik siji-phase (kertu IC) minangka produk pangukuran energi anyar sing dikembangake lan diproduksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T17215.321-2008. Produk iki nggunakake sirkuit integral skala gedhe lan teknik SMT, kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata, lan interaksi informasi.