page-b

Tèks energi elektronika fase tunggal meter kertu)

Meter energi listrik siji-phase (kertu IC) minangka produk pangukuran energi anyar sing dikembangake lan diproduksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T17215.321-2008. Produk iki nggunakake sirkuit integral skala gedhe lan teknik SMT, kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata, lan interaksi informasi.


Detail Produk

Tag Product

-Informasi Umum-

 

Fitur Produk:

1.Tampilake retardant, gampang diinstal

2. Fungsi pangukuran energi aktif & Reaktif, bisa nampilake wektu, kode weker, lsp.

3. Kanthi mbukak kunci rekaman, bisa ditliti kanggo nyegah listrik.

4. Meter energi nduweni fungsi nambah tarif (tingkat variabel)

5. Cara kontrol kertu kertu Lokal

6. Cara komunikasi: RS485, inframerah

7. Duwe fungsi ngresiki meter, sing trep lan gampang digunakake.

 

-Fungsi Produk-

 

1.Tampilake kanthi tampilan LCD kanthi sudut pandang sudhut lan kontras sing dhuwur

Kontrol ragad kertu 2.IC

3.Voltage sampling loop ngrebut divisi voltase tahan

4.High-tliti, sensitivitas dhuwur, stabilitas dhuwur, sawetara, chip pemetaan darmabakti rendah

5.High-stabil, shunt mangan-tembaga sudhut kanthi gelung saiki

6.Aplication papan: komunitas, hotel, mall, bangunan kantor, sekolah, properti, lsp

7. Ukuran struktur kasus iku seragam, kepenak lan gampang dipasang.

8. Gunakake kertu CPU / kertu SD

9. Informasi informasi: konsumsi listrik kumulatif ing wulan saiki lan wulan kepungkur, nilai indikasi energi kumulatif lan jumlah indikasi energi energi sing diklumpukake, tanggal lan wektu saiki, kode utawa pesen weker, pituduh status komunikasi, nomer meter meter energi listrik, lsp.

10.Main fungsi: syarat enkripsi bukti asli, fungsi rekaman acara, Struktur sing kuat, kinerja penyegelan sing apik

11. Cara komunikasi: RS485, inframerah,

12.Pilih relay sing dibangun kanggo kontrol beban. Kaluwihan: struktur prasaja lan regane murah.

 

-Parameter Teknis-

 

Voltase referensi 220V
Spesifikasi saiki 520、 560) 、10(401560A
Frekuensi tanggal 50Hz
Tingkat akurasi  Tingkat Aktif 1, Reaktif Tingkat 2
Konsumsi tenaga Garis voltase: <= 1.5W, 10VA; garis saiki: <1VA
Kisaran suhu Kisaran suhu kerja -25 ~ 55degree, suhu kerja sing ekstrem -40 ~ 70 derajat
Meter Konter (imp / kWh) 1200
Kisaran kisaran 40%60%, kelembapan relatif digunakake ing 95%

 

-Gambar produk-

 

SINGLE PHASE ELECTRONIC ENERGY METER(IC card) (4) 
SINGLE PHASE ELECTRONIC ENERGY METER(IC card) (5) 
SINGLE PHASE ELECTRONIC ENERGY METER(IC card) (3) 
SINGLE PHASE ELECTRONIC ENERGY METER(IC card) (2) 
SINGLE PHASE ELECTRONIC ENERGY METER(IC card) (1)

 

 

-Piranti Sambungan Kawat-

 

Ndandani meter listrik menyang kothak meter, lan sambungake antarmuka miturut diagram kabel. Apike kanggo nggunakake kabel tembaga utawa terminal tembaga. Sekrup ing kothak terminal kudu dikencengi supaya ora bisa ngobong amarga ora kena kontak utawa kawat tipis sing abot.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita