page-b
  • Single phase din rail energy meter(remote)

    Daya siji rel energi listrik meter (remot

    Meter energi listrik siji-phase din listrik (remot) minangka produk pangukuran energi listrik anyar sing dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T17215.321-2008.Produksi iki nggunakake sirkuit terintegrasi terpadu gedhe lan proses produksi SMT, kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata, lan interaksi informasi.