page-b
  • Single Phase DIN Rail Energy Meter(IC card)

    Meter Tenaga Energi Tenaga Tunggal DIN card kertu IC)

    Meter energi listrik listrik (phase IC) phase phase siji yaiku produk pangukuran energi listrik anyar sing dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T17215.321-2008. Produk iki nggunakake sirkuit terintegrasi terpadu gedhe lan proses produksi SMT. , kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata, lan interaksi informasi.