page-b
  • Single Phase DIN Rail Energy Meter(dormitory)

    Meter Tenaga Energi Ruang Tunggal DIN (asrama)

    Meter energi listrik (phase asur) tunggal phase minangka produk pangukuran energi listrik anyar sing dikembangake lan diproduksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T17215.321-2008. Produk iki nggunakake sirkuit terintegrasi terpadu gedhe lan proses produksi SMT. kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata, lan interaksi informasi.