page-b

Sekolah

Sistem Manajemen Daya Wilayah cerdas Universitas

kampus sistem kertu siji & pambayaran layanan mandiri

image1
image2

Sistem Manajemen Daya Wilayah cerdas Universitas

Sistem manajemen daya cerdas kalebu terminal metering listrik, kolektor data lan piranti lunak sistem PC. Piranti pemotong listrik minangka meter energi standar utawa meter energi modular kanthi antarmuka RS485. Piranti pangumpulan data tanggung jawab kanggo ngumpulake data meter listrik. Saben piranti koleksi bisa nggawa 128 meter listrik. Piranti pangumpulan data duwe antarmuka jaringan standar RS485, TCP / IP. Piranti lunak sistem PC digunakake kanggo ngumpulake data lan analisis statistik data kasebut.

Ana macem-macem mode pemetaan listrik: meter energi standar kanthi antarmuka RS485, kanthi tampilan kristal cair, meter cerdas dual circuit, lan meter cerdas papat sirkuit. Meter energi listrik standar karo modul tampilan kristal cair bisa nampilake konsumsi daya total, nggunakake tenaga lan daya sisa, utamane digunakake kanggo instalasi sing disebar; Meter modhisional digunakake kanggo mode instalasi terpusat kanthi ukuran gedhe, nilar kabinèt pemetaan pusat pusat asli saka kekurangan struktur internal sing kompleks, akeh titik kegagalan lan perawatan angel.

Meter kasebut dilengkapi karo CPU, sing kanthi bebas nindakake kabeh fungsi manajemen daya. Iki gampang dipasang lan gampang dijaga. Iku peralatan manajemen daya apartemen siswa anyar sing ngganti kabinet kontrol terpusat asli.

Saliyane nggayuh fungsi manajemen lan kontrol dhewe, sistem kontrol listrik cerdas uga bisa disambung kanthi lancar karo sistem kertu kampus liwat antarmuka kanggo nyayoni pembayaran layanan siswa siswa, monitor nyata-nyata pusat kertu, supaya ora bisa dirawat lan operasi sing aman lan stabil saka sistem kontrol elektronik. Program iki utamane kanggo koleksi terpusat lan aplikasi metering listrik ing sekolah lan perusahaan. Mode komunikasi RS485 digunakake ing njero bangunan, lan TCP / IP digunakake kanggo saluran komunikasi sing adoh ing antarane bangunan kasebut.

Sistem

s2

Fungsi sistem

(1) Pangaturan pangguna lan manajemen peralatan

—-Untuk setelan (nomer ruangan lan informasi lokasi kayata lantai lan bangunan, nomer penghuni lan informasi identitas, tariff lan informasi khusus)

—- Tetep terminal terminal (koresponden ing antarane nomer meter lan nomer nomer ruangan, lan informasi pangguna)

- - Tetep gapura (nyetel nomer gateway lan informasi kamar lan meter ing sawijining ukum, lokasi gateway lan jeneng, lan sapiturute)

(2) Manajemen listrik lan ngisi daya listrik

——Gunakake chip pangukuran sing diimpor (akurasi pangukuran (1.0 level), lan output macem-macem parameter panggunaan daya nalika padha)

- - Listrik mbayar, ora mbayar biaya (tunggakan pangeling daya listrik, watesan overdraft bisa disetel liwat perangkat lunak)

—— Pangeling-ngeling sajroning advance (SMS mobile, pangeling LED tampilan, query WEB kampus)

—— Tandha cathetan, cetak tag (resit simpenan cetak nalika simpenan)

—- Laporan pengawasan Tetap (laporan simpenan lan imbangan akun, rincian simpenan kasir)

- - Pembayaran layanan layanan (kanggo entuk sambungan kanthi sistem siji-kertu kanggo mbayar layanan mandiri lan tuku listrik)

(3) Konfigurasi Parameter lan Manajemen Load

- - Piranti lunak bisa nindakake macem-macem setelan parameter kayata kontrol / mateni, watesan mbukak, lan sapiturute lan nyimpen menyang terminal meter. Ing operasi off-grid, meter bisa nindakake macem-macem fungsi manajemen sing disetel dening piranti lunak kasebut

—- Priksa wektu lan kekuwatan wektu sawayah-wayah

- - Daya watesan watesan bisa disetel kanthi sewenang-wenang, lan bakal mateni kanthi otomatis yen watesan wis diluwihi

- - Daya beban sing apik bisa disetel kanthi sewenang-wenang, nyegah geni

——Nenehi panggunaan haram saka soket listrik anti-diwatesi kanthi cara teknis kanggo ngilangi bahaya safety

—— Fungsi pemulihan otomatik sawise gagal tenaga, wektu pemulihan bisa diset ing 0-255 menit, 0 tegese ora bisa pulih

(4) Ngawasi status lan manajemen data

—- Pemantauan status pengiriman (pemantauan nyata status online lan status kesalahan ing meter, status online lan status kesalahan ing gerbang, lan sapiturute)

—- Pemantauan status rogo (ngawasi wektu nyata, voltase, panggunaan listrik sing aman, lan sapiturute)

——Status lan cathetan (pemantauan nyata status status saklar, kekuwatan langsung, lan sapiturute kanggo pengawasan sing efektif)

- - Nggunakake daya lan konsumsi daya (saka query WEB tampilan lan jaringan)

——Saya standar dhasar dhasar (yen ngluwihi, rega unit bakal diisi)

- - Manajemen mbalekaken (siswa bakal dibalekake lan dienggoni ing wektu transfer utawa lulus, lan laporan bakal diwiwiti kanthi otomatis)

——Robos konversi data (umpamane, ijol-ijolan kamar, konversi data liwat setelan piranti lunak)

- - Analisis statistik cathetan sejarah (saben wulan, seprapat, lan analisis statistik taunan konsumsi listrik, pelanggaran, lan sapiturute)

- - tarif sing apik bisa disetel (biaya unit sing beda disetel miturut identitas pangguna saka kamar)

(5) Manajemen Sistem lan Keamanan Data

—— Alarm gagal kegagalan kontrol (monitor komputer monitor kanggo nampilake lambang tartamtu)

—- Cepet diagnosa kesalahan komunikasi (monitor komputer monitor kanggo nampilake lambang tartamtu)

Kanthi fungsi anti-nyolong

- - ngawasi wektu nyata

——Guna ing arsitektur B / S (bisa dioperasikake, ngatur, queried, lsp. Liwat Internet)

- - Sambungan sing ora apik karo sistem kertu siji (sadhar babagan pambayaran lan pambayaran, tuku daya layanan jasa)

- - Perlindhungan data sajrone gagal sistem sistem (yen gagal kekuwatan utawa gagal komputer, meter lan kolektor kanthi otomatis ngirit data kanggo mesthekake yen ora bakal ilang sajrone 10 taun)

——Tulis serep data (kompatibel karo cara lan cara serep beda kanggo njamin keamanan data)

——Operator, sandhi administrator, klasifikasi panguwasa (identitas sing beda duwe panguwasa beda, sandhi sing beda, aman lan rahasia, lan manajemen sing tertib)

Karakter meter

(1) Pangukuran energi aktif lan reaktif.

(2) Komponen utama ngetrapake komponen khusus sing bermutu tinggi.

(3) Tampilan LCD kanthi sudut pandang sudhut lan kontras sing dhuwur bisa nampilake: kekuwatan tenaga, total panggunaan daya, daya tuku. trep kanggo siswa mriksa konsumsi tenaga

(4) Kanthi fungsi pangukuran voltase, saiki, kekuwatan, faktor daya lan sapanunggalane.

(5) Meter kasebut dhewe nduweni fungsi simpenan data. Nalika sesambungan karo komputer manajemen, banjur bisa ngunggah data pangumpulan energi; ndhukung protokol komunikasi RS-485.

(6) Kanthi fungsi tanggalan lan jam, sajrone 8 jam, sampeyan bisa program wektu 8 kanggo ngontrol daya

(7) Meter listrik bisa mlaku kanthi mandiri lan nduweni fungsi identifikasi beban sing ala lan menehi jaminan sing dipercaya kanggo nyegah bahaya safety potensial

(8) Adaptasi instalasi DIN Rail, cilik lan gampang dipasang.

Parameter Teknis:

Voltase referensi 220V
Spesifikasi saiki 52010(40A
Frekuensi tanggal 50Hz
Tingkat akurasi  Tingkat Aktif 1
Konsumsi tenaga Garis voltase: <= 1.5W, 10VA; baris saiki: <2VA
Kisaran suhu -25 ~ 60dhuwur
Meter Konter (imp / kWh) 3200
Kisaran kisaran 85%

Meter Energi Elektronik

Gelang dobel

image4

Papat sirkuit

image5

Piranti Sambungan Kawat

s1

Antarmuka Piranti Lunak

image7
image8
image9