page-b
  • RTU

    RTU

    SW-TCP232-304 minangka server port serial RS485, ukuran cilik, bisa dikontrol biaya, kelingan RS485 menyang fungsi transmisi transparan transparan Ethernet; kanthi port 1 Ethernet, 10 / 100Mbps; dhukungan wiwit diwiwiti maneh, DHCP entuk resolusi jeneng domain IP DNS, upgrade upgrade, fungsi port serial virtual; ndhukung data ngalahake khusus kanggo ngilangi tautan sing ora ana gunane; paket registrasi khusus kanggo ndeteksi status sambungan.