page-b

RTU

SW-TCP232-304 minangka server port serial RS485, ukuran cilik, bisa dikontrol biaya, kelingan RS485 menyang fungsi transmisi transparan transparan Ethernet; kanthi port 1 Ethernet, 10 / 100Mbps; dhukungan wiwit diwiwiti maneh, DHCP entuk resolusi jeneng domain IP DNS, upgrade upgrade, fungsi port serial virtual; ndhukung data ngalahake khusus kanggo ngilangi tautan sing ora ana gunane; paket registrasi khusus kanggo ndeteksi status sambungan.


Detail Produk

Tag Product

-Informasi Umum-

 

Fitur Produk:

1. Kestabilan sing dhuwur, perlindungan sing dhuwur

2. Sambungan anti-kuwalikan sumber listrik, nglindhungi voltase kanthi voltase

3.485 pangayoman pamisahan digital

4.Kanggo mlaku 24 jam

 

-Fungsi Produk-

 

1. Résolusi jeneng domain

ngadeg dening

2. Transmisi data ing mode transparan transparan

Dhukungan Klien TCP / UDP Klien

3. transmisi protokol HTTP

ngadeg dening

4. SMS transparan transmisi

ngadeg dening

5. Ngalahake data

ngadeg dening

6. Mekanisme paket registrasi

Ndhukung paket registrasi khusus / ICCID / IMEI

 

-Parameter Teknis-

 

Parangkat lunak perangkat lunak protokol jaringan IPtcp / ipARPhttp
Akses IP Statis ip ,dhcp
DNS dhukungan
Konfigurasi pangguna piranti lunak page kaca web ,ing pitunjuk
Modul pangiriman Klien Tcp / tcp klienklien udp Sever / udp
Tcp dipotong dhukungan
Jaringan caching ngirim:6kbyte,nampa:4kbyte
Cache port serial nampa:2kbyte
wektu tundha transmisi 10ms
Paramèks Hardware voltase DC5v ~ 7v
saiki 150ma
Spesifikasi tutuk net 10 / 100Mbps
tarif baud 600-230.4k ()
nomer Re485 * 1

 

-Gambar produk-

 

RTU1
5cde4ce6f2e73
5cde4ce705dc6

-Aplikasi Product-

 

Dibandhingake karo PLC sing bisa diprogram nganggo umum, RTU biasane duwe kemampuan komunikasi sing apik lan kapasitas panyimpenan sing luwih gedhe, cocog kanggo lingkungan suhu lan asor, lan nyedhiyakake fungsi komputasi luwih akeh. Produk RTU digunakake kanthi akeh ing sistem SCADA ing industri kayata minyak lan gas, konservasi banyu, daya listrik, lan kiriman kotamadya.

 

Dina iki, teknologi RTU ngembangake arah intelijen. RTU cerdas bisa kanthi otomatis nemtokake manawa data sing dipikolehi kudu dilaporake menyang stasiun kendali pusat, utawa bisa disimpen sacara lokal sacara lokal lan banjur dikirim mengko, utawa nganti stasiun kontrol pusat njaluk. RTU cerdas kanthi otomatis bisa ndeteksi gangguan komunikasi lan langsung ngirit data menyang memori, supaya jaringan komunikasi bisa digunakake kanthi efektif. RTU cerdas uga bisa ngirim data kritis kasebut menyang sawetara stasiun kontrol pusat ing wektu sing padha. Kajaba iku, amarga keamanan minangka masalah paling gedhe ing jaringan komunikasi saiki, RTU cerdas bisa nyulik data sadurunge transmisi, lan uga bisa mbantah akses saka alamat sing ora dingerteni.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita