page-b
  • Smart socket

    Soket cerdas

    Soket kontrol ngisi minangka soket cerdas kanthi wektu sing bisa diprogram, nampilake lan ngontrol kontrol. Bisa ngrampungake pangukuran parameter listrik kayata voltase, saiki, faktor daya aktif, frekuensi, lsp, pangukuran energi, tampilan data, kontrol output, lan sapiturute Model utilitas bisa digunakake kanggo ngontrol garasi kulawarga lan konsumsi tenaga sing aman perusahaan lan institusi.
  • Three-phase multi-function electronic energy meter

    Meter energi elektronik elektronik telung tahap

    Meter energi kawat telu-phase / telung-phase yaiku sirkuit terintegrasi kanthi ukuran gedhe, nggunakake teknologi pangolahan sampling digital lan proses SMT, dirancang lan diprodhuksi miturut panggunaan daya pangguna nyata industri. Iki nyukupi kebutuhan GB / T 17215.301-2007 , DL / T 614-2007 lan DL / T645-2007 .Ing syarat bisa disesuaikan miturut kabutuhan fungsi
  • Single-phase multi-function electronic energy meter

    Meter energi elektronik multi-phase siji-phase

    Meter energi listrik siji-phase minangka energi pangukuran energi anyar sing dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T17215.321-2008. Produk iki nggunakake sirkuit integral skala gedhe lan teknik SMT, kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata, lan interaksi informasi.
  • Ic card pre-paid water meter ic

    Ic kertu banyu mbayar sadurunge ic

    Meter banyu banyu nganggo kontrol katup cerdas minangka tabel dhasar .Dipasang kothak MCU saka kothak piranti optoelektronik, modul komunikasi lan sirkuit kontrol ing kothak kontra. dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T778.1, CJ / T188, CJ / T224.
  • Smart remote water meter

    Muter banyu jarak sing cerdas

    Meter banyu banyu nganggo kontrol katup cerdas minangka tabel dhasar .Dipasang kothak MCU saka kothak piranti optoelektronik, modul komunikasi lan sirkuit kontrol ing kothak kontra. dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T778.1, CJ / T188, CJ / T224.
  • 3Phase 4wire prepaid energy meter(remote)

    3Phase meter energi prabayar 4wire (remot)

    3phase 4wire meter meter (remot) minangka produk pangukuran energi anyar sing dikembangake lan diproduksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T17215.321-2008 lan GB / T17215.323-2008. Produk iki nggunakake sirkuit integral skala gedhe lan teknik SMT, kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata, lan interaksi informasi.
  • 3Phase 4wire prepaid energy meter(ic card)

    3Phase meter energi prabayar 4wire (kertu es)

    Meter energi prepaid 3phase 4wire (kertu IC) minangka produk pangukuran energi anyar sing dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T17215.321-2008 lan GB / T17215.323-2008. Produk iki nggunakake sirkuit integral skala gedhe lan teknik SMT, kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata, lan interaksi informasi.
  • Electric energy efficiency monitoring terminal ( gprs.lora )

    Terminal pemantauan energi energi listrik (gprs.lora)

    Terminal pemantauan energi energi listrik biasane digunakake kanggo konsumsi energi telung tahap, lan bisa dilengkapi fungsi komunikasi RS485 lan fungsi komunikasi nirkabel, sing trep kanggo pangguna nindakake tenaga, koleksi lan manajemen pemantauan terpencil. Produk kasebut duwe kaluwihan saka instalasi kanthi tliti, ukuran cilik, lan gampang dipasang. Bisa dipasang lan disebar ing kothak distribusi kanggo ngukur ukuran energi, statistik lan analisa macem-macem wilayah lan macem-macem.
  • Electric energy efficiency monitoring terminal (4 channels)

    Terminal pemantauan energi energi listrik (4 saluran)

    Terminal pemantauan energi energi listrik (4 saluran) minangka produk metering energi anyar sing dikembangake lan diproduksi dening perusahaan kita. Produk iki nggunakake sirkuit integral skala gedhe lan proses produksi SMT, kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata-wektu, lan interaksi informasi.
  • Three phase LCD embedded digital display multi-function electronic energy meter with rs485

    Telung phase LCD nampilake tampilan digital energi multi-fungsi meter energi kanthi rs485

    Instrumen multi-fungsi sing dipasang, jinis instrumen listrik cerdas kanthi pangukuran sing bisa diprogram, tampilan, komunikasi digital RS485 lan output pulsa energi listrik, sing bisa ngukur voltase, saiki, tenaga aktif, daya reaktif, faktor daya, frekuensi, pangukuran energi , tampilan data, koleksi lan transmisi, bisa digunakake kanthi otomatisasi pencawang, otomatisasi distribusi, bangunan cerdas, lan pangukuran, manajemen, lan evaluasi ing perusahaan kasebut. Ketepatan pangukuran yaiku level 1, sadhar layar LCD utawa LED ing situs lan komunikasi antarmuka digital RS485 sing adoh. Iki kompatibel karo protokol komunikasi DL / T645-2007 lan protokol komunikasi MODBUS-RTU standar.
  • 3PHASE 4WIRE ENERGY METER

    3PHASE 4WIRE ENERGY METER

    Iki nganggo cangkang non-logam sing retardant, sing ukurane entheng lan gampang dipasang; ngumpulake indikasi energi nyata-wektu saben meter energi, indikasi energi beku saben titik, lan meter maca indikasi energi beku saben dinane; setelan remot lan lokal lan program maca meter query.
  • 3PHASE 4WIRE ENERGY METER(IC card)

    3PHASE 4WIRE ENERGY METER (kertu IC)

    Meter energi prepaid 3 phase 4 (kertu IC) minangka produk pangukuran energi anyar sing dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T17215.321-2008 lan GB / T17215.323-2008. Produk iki nggunakake sirkuit integral skala gedhe lan teknik SMT, kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata, lan interaksi informasi.
123 Sabanjure> >> Halaman 1/3