page-b
  • Power strip

    Daya Strip

    Iki minangka soket kanthi identifikasi otomatis panggunaan piranti lan aktif aktif. Iki bisa digunakake ing kontrol hubungan antara TV ngarep, kothak set-top lan stereo, uga kontrol kendali komputer lan printer ing perusahaan lan institusi. Dadi kanggo nggayuh efek energi lan pengurangan emisi.