page-b

Daya Strip

Iki minangka soket kanthi identifikasi otomatis panggunaan piranti lan aktif aktif. Iki bisa digunakake ing kontrol hubungan antara TV ngarep, kothak set-top lan stereo, uga kontrol kendali komputer lan printer ing perusahaan lan institusi. Dadi kanggo nggayuh efek energi lan pengurangan emisi.


Detail Produk

Tag Product

—— Informasi Umum

 

Fitur Produk:

1.Abah kanthi lengkap ngrampungake switch sinkronisasi ing antarane kothak set-top lan piranti liyane lan TV

2. Ngrampungake kanthi otomatis switch sinkronisasi tampilan, audio, printer lan piranti liyane karo host komputer

3. Kekuwatan siyaga bisa disetel kanthi fleksibel, lan yen dideteksi kurang saka daya siyaga, bakal mateni kanthi otomatis

4. sirkuit pangayoman kilat sing dibangun kanggo ngindhari karusakan kilat

 

-Fungsi Produk-

 

1. Kanthi otomatis ngerteni panggunaan soket kontrol utama lan bantu, lan kanthi otomatis mateni lan mateni kanthi otomatis

2. Kekuwatan soket kontrol utama bisa disetel. Ketemu panggunaan peralatan sing beda-beda.

3. Desain pangayoman kilat: komponen proteksi kilat sing dirancang internal kanggo nyegah karusakan listrik saka serangan kilat ing cuaca ribut.

 

-Parameter Teknis-

 

Kinerja

Paramèter

kekuwatan

voltase

AC220V

saiki

≦ 5A

output

saiki

5A

kekuwatan

1100W

Dawane garis

1.8m / 3m

lingkungan

makarya

-10 ~ 55 ℃

panyimpenan

-20 ~ 75 ℃

 

 

-Gambar produk-

 

Socket-power strip


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita