page-b

News Company

  • Sistem penjualan listrik prabayar kertu IC

    Bagean 1: Program umum 1.Background Sistem logistik minangka sistem manajemen sing akeh. Manajemen konsumsi listrik ing perusahaan, asrama lan apartemen minangka bagean sing penting. Nyolong listrik, bocor listrik, lan kakehan listrik ing perusahaan, asrama, ...
    Waca liyane