page-b
  • 3Phase 4wire prepaid energy meter(remote)

    3Phase meter energi prabayar 4wire (remot)

    3phase 4wire meter meter (remot) minangka produk pangukuran energi anyar sing dikembangake lan diproduksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T17215.321-2008 lan GB / T17215.323-2008. Produk iki nggunakake sirkuit integral skala gedhe lan teknik SMT, kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata, lan interaksi informasi.
  • 3Phase 4wire prepaid energy meter(ic card)

    3Phase meter energi prabayar 4wire (kertu es)

    Meter energi prepaid 3phase 4wire (kertu IC) minangka produk pangukuran energi anyar sing dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T17215.321-2008 lan GB / T17215.323-2008. Produk iki nggunakake sirkuit integral skala gedhe lan teknik SMT, kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata, lan interaksi informasi.
  • Single phase prepaid energy meter(ic card)

    Meter energi prepaid phase siji card ic kertu)

    Meter energi prabayar siji-phase (kertu IC) minangka produk pangukuran energi anyar sing dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T17215.321-2008. Produk iki nggunakake sirkuit integral skala gedhe lan teknik SMT, kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata, lan interaksi informasi.
  • Single phase energy meter(remote)

    Energi phase siji meter (remot

    Meter energi listrik siji-phase (remot) minangka produk pangukuran energi anyar sing dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T17215.321-2008. Produk iki nggunakake sirkuit integral skala gedhe lan teknik SMT, kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata, lan interaksi informasi.
  • Single phase energy meter(remote+module)

    Daya energi phase tunggal (modul terpencil)

    Meter energi listrik siji-phase (modul terpencil) minangka produk pangukuran energi anyar sing dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T17215.321-2008. Produk iki nggunakake sirkuit integral skala gedhe lan teknik SMT, kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata, lan interaksi informasi.
  • Single phase electronic energy meter(ic card)

    Tèks energi elektronika fase tunggal meter kertu)

    Meter energi listrik siji-phase (kertu IC) minangka produk pangukuran energi anyar sing dikembangake lan diproduksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T17215.321-2008. Produk iki nggunakake sirkuit integral skala gedhe lan teknik SMT, kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata, lan interaksi informasi.
  • Single phase electronic energy meter(ic card+module)

    Kertu energi phase (phase phase phase electronic card module module module module

    Meter energi listrik siji-phase (modul kertu + IC) minangka produk pangukuran energi anyar sing dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T17215.321-2008. Produk iki nggunakake sirkuit integral skala gedhe lan teknik SMT, kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata, lan interaksi informasi.
  • 3Phase prepaid energy meter(ic card)

    3Phase energi prepaid meter (ic kertu)

    Meter energi 3phase (kertu IC) minangka produk pangukuran energi anyar sing dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T17215.301-2007, DL / T614-2007 lan DL / T645-2007. Produk iki nggunakake sirkuit integral skala gedhe lan teknik SMT, kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata, lan interaksi informasi.