page-b
  • Three-phase multi-function electronic energy meter

    Meter energi elektronik elektronik telung tahap

    Meter energi kawat telu-phase / telung-phase yaiku sirkuit terintegrasi kanthi ukuran gedhe, nggunakake teknologi pangolahan sampling digital lan proses SMT, dirancang lan diprodhuksi miturut panggunaan daya pangguna nyata industri. Iki nyukupi kebutuhan GB / T 17215.301-2007 , DL / T 614-2007 lan DL / T645-2007 .Ing syarat bisa disesuaikan miturut kabutuhan fungsi
  • Single-phase multi-function electronic energy meter

    Meter energi elektronik multi-phase siji-phase

    Meter energi listrik siji-phase minangka energi pangukuran energi anyar sing dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T17215.321-2008. Produk iki nggunakake sirkuit integral skala gedhe lan teknik SMT, kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata, lan interaksi informasi.
  • Single-phase simple multi-function electronic energy meter

    Muter energi energi multi-fungsi sederhana kaping pindho

    Meter energi energi siji-phase nggunakake omah non-logam retardant, sing ukurane cilik lan gampang dipasang , nduweni antarmuka komunikasi RS485 , nduweni fungsi pangukuran energi aktif lan reaktif , bisa ngukur parameter kayata voltase, saiki, kekuwatan, faktor daya lan sapiturute.