page-b
  • Electric energy efficiency monitoring terminal ( gprs.lora )

    Terminal pemantauan energi energi listrik (gprs.lora)

    Terminal pemantauan energi energi listrik biasane digunakake kanggo konsumsi energi telung tahap, lan bisa dilengkapi fungsi komunikasi RS485 lan fungsi komunikasi nirkabel, sing trep kanggo pangguna nindakake tenaga, koleksi lan manajemen pemantauan terpencil. Produk kasebut duwe kaluwihan saka instalasi kanthi tliti, ukuran cilik, lan gampang dipasang. Bisa dipasang lan disebar ing kothak distribusi kanggo ngukur ukuran energi, statistik lan analisa macem-macem wilayah lan macem-macem.
  • Electric energy efficiency monitoring terminal (4 channels)

    Terminal pemantauan energi energi listrik (4 saluran)

    Terminal pemantauan energi energi listrik (4 saluran) minangka produk metering energi anyar sing dikembangake lan diproduksi dening perusahaan kita. Produk iki nggunakake sirkuit integral skala gedhe lan proses produksi SMT, kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata-wektu, lan interaksi informasi.