page-b
  • management machine

    mesin manajemen

    Iki nganggo cangkang non-logam sing retardant, sing ukurane entheng lan gampang dipasang; ngumpulake indikasi energi nyata-wektu saben meter energi, indikasi energi beku saben titik, lan meter maca indikasi energi beku saben dinane; setelan remot lan lokal lan program maca meter query.