page-b

mesin manajemen

Iki nganggo cangkang non-logam sing retardant, sing ukurane entheng lan gampang dipasang; ngumpulake indikasi energi nyata-wektu saben meter energi, indikasi energi beku saben titik, lan meter maca indikasi energi beku saben dinane; setelan remot lan lokal lan program maca meter query.


Detail Produk

Tag Product

-Informasi Umum-

 

Fitur Produk:

1. Atur cangkang api-retardan, cahya ukuran lan gampang dipasang

2. Nglumpukake nilai indikasi energi nyata-wektu saben meter energi, nilai indikasi energi beku saben dinane, saben dina maca nilai nol induksi energi beku saben dinane

3. Skema maca meter bisa disetel lan ditakoni kanthi jarak jauh utawa lokal

 

-Fungsi Produk-

 

1. Pangumpulan dhata

Concentrator nglumpukake regane indikasi energi nyata-wektu saben meter energi, nilai indikasi energi beku saben dinane, lan maca maca nilai indikasi energi beku dina-nol. Data energi kudu disimpen karo lambang wektu.

2. Panyimpen data

Concentrator bisa ngelaskan lan nyimpen data sing diklumpukake kaya sing dibutuhake, kayata data beku saben dina, maca data beku saben dina, data kurva, data bulanan sejarah, lsp.

3. Cathetan prastawa

Concentrator dipérang dadi acara penting lan acara umum miturut kawicaksanan acara sing wis ditemtokake. Acara kalebu owah-owahan parameter terminal, kegagalan maca meter, kekuwatan terminal mati, terus jam energi energi tanpa toleransi, lsp., Lan bisa nyimpen 500 cathetan acara paling anyar.

4. Fungsi kertu RF

Bisa cocog karo pangguna apa wae kanggo ndhukung mbayar ulang utawa mbayar ulang enkripsi sing enkripsi.

 

-Parameter Teknis-

 

voltase voltase 3 × 220V / 380V-30%+ 30%
frekuensi 50Hz-6%+ 2%
akurasi voltase 0,5%
saiki 0,5%
makarya suhu -25 ℃+ 70 ℃
asor 10%100%
Konsumsi tenaga Non-komunikasi <9W12VA
jam akurasi ± 1s / d
baterei 1.2Ah baterei Lithium ion sing ramah
properti properti Frekuensi daya tahan voltase 2.5kV
ndorong voltase tahan 6kV
pambocoran elektrostatik 8kV
transmisi data komunikasi GPRS / CDMA, Cara Tegangan voltase lan mode Komunikasi nganggo kabel
antarmuka hardware RS485 antarmuka line2 line line antarmuka inframerah

 

-Gambar produk-

 

management machine IMG_6833

IMG_6745

-Piranti Sambungan Kawat-

 

Ndandani meter listrik menyang kothak meter, lan sambungake antarmuka miturut diagram kabel. Apike kanggo nggunakake kabel tembaga utawa terminal tembaga.

管理机英文资料2503

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita