page-b
  • Ic card pre-paid water meter ic

    Ic kertu banyu mbayar sadurunge ic

    Meter banyu banyu nganggo kontrol katup cerdas minangka tabel dhasar .Dipasang kothak MCU saka kothak piranti optoelektronik, modul komunikasi lan sirkuit kontrol ing kothak kontra. dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T778.1, CJ / T188, CJ / T224.