page-b

FAQ

PITUKSAN SEMASA DIPENGGALKE

Sampeyan produsen langsung lan ekspor saka China?

Ya, kita. Kita minangka pabrik OEM & ODM lokal, duwe pabrik dhewe lan Dinas Perdagangan Internasional.

Endi pabrikmu?

Pabrik kita nemokake ing kutha Yixing, Provinsi Jiangsu, China. Butuh udakara 2 jam kanthi sepur kanthi cepet saka Bandara Shanghai menyang kutha iki. Sampeyan tampi kanthi ramah kanggo ngunjungi pabrik kita kapan wae.

Kepiye tuku barang?

Kirimi pitakonan sampeyan (spesifikasi, gambar, aplikasi) liwat Alibaba, E-mail, Wechat us. Sampeyan uga bisa menehi telpon langsung babagan syarat sampeyan, kita bakal mbales ASAP.

Suwene wektu timbal?

Perlu udakara 25-30 dina sawise sampel dikonfirmasi lan simpenan wis ditampa. Yen sampeyan butuh barang kanthi cepet, mangga kandhani, lan kita bisa nyoba kanthi luwih apik kanggo menehi prioritas sampeyan.

Kepiye carane bisa njupuk conto saka sampeyan?

Yen kita duwe saham kanggo model sing dibutuhake, kita bisa ngirim conto kanthi gratis. Nanging yen sampeyan butuh CUSTOMISASI, biaya sampling bakal dikenani biaya. Lan kanggo loro cara kasebut, barang kargo kudu dicekel. Sampel bisa dikirim liwat Fedex, UPS, TNT, DHL, ect.

Kepiye carane bisa mbayar sampeyan?

Kanggo barang produksi massal, sampeyan kudu mbayar deposit 30% sadurunge produksi lan imbangan 70% nalika kiriman. Cara sing umum yaiku T / T ing advance. Imbangan liwat L / C, DP ing ngarep uga ditampa.

Apa bisa mriksa kualitas barang sadurunge kiriman?

Ya, sampeyan utawa kanca perusahaan, utawa pihak katelu diparengake menyang pabrik kita kanggo mriksa sadurunge pengiriman.

Kepiye barang sing dikirim menyang aku?

Kanggo jumlah cilik, kita menehi saran supaya dikirim kanthi kurir, kaya Fedex, UPS, DHL, ect.
Kanggo jumlah sing akeh, kita menehi saran supaya dikirim ing segara. Kita bisa ngirim barang menyang Shipping Forwarder (FOB rega). Utawa yen sampeyan ora duwe siji, kita bisa ngutip sampeyan rega CIF.