page-b

Pabrik

vvc

Manajemen Listrik Pabrik

Cocog kanggo elektronik, mobil, baja, mesin, panganan, obat lsp.

Cara manual tradisional kanggo ngukur panggunaan energi saka macem-macem jinis pabrik nyebabake data konsumsi energi sing ora lengkap, ora akurat lan ora lengkap, sing ndadekake mokal kanggo nganalisa lan diagnosa panggunaan listrik, nyebabake manajemen konsumsi listrik sing ora cocog lan macem-macem peralatan Ora ana sing efektif. tegese ngontrol konsumsi energi, mula ana macem-macem limbah listrik. Solusi sistem pemantauan produksi pabrik pabrik bisa nirkabel lan ngirim data konsumsi listrik saka macem-macem peralatan ing pabrik ing wektu nyata, sing gampang dikelola supaya manajer kanggo ngawasi lan nganalisa konsumsi listrik kabeh pabrik kapan wae, saengga bisa ngiyatake manajemen konsumsi listrik pabrik, nyuda panggunaan tenaga lan ngasilake keuntungan energi.

Proyek

f1

 Solusi manajemen daya produksi industri nggabungake gapura cerdas, pangukuran lan piranti kontrol cerdas, konversi data cerdas, instrumen pemantauan tenaga lan produk automasi industri liyane. Ing antawisipun, meter daya dawane fungsi tanggung jawab kanggo ngempalaken paramèter konsumsi listrik lan data kualitas daya kanggo macem-macem peralatan sing nganggo energi ing saben area tanduran, lan ngirim kabeh data konsumsi energi ing tanduran menyang sistem manajemen energi cerdas liwat mesin manajemen komunikasi, supaya bisa ngawasi data panggunaan kanthi visual lan analisa, bantuan pangguna nemokake ruang energi, menehi dhukungan data konsumsi energi kanggo pangguna supaya bisa ngukur langkah-langkah lan program nyimpen energi, lan pungkasane entuk tujuan nambah energi sakabehe efisiensi manajemen lan tingkat panggunaan wilayah tanduran.

Efisiensi energi sistem manajemen energi menyang pabrik

Sawise ngenalake solusi manajemen energi industri, para pelanggan bisa ngerteni keuntungan ing ngisor iki:

  7 * ngawasi wektu nyata 24 jam: Platform manajemen energi ndhukung browser web, lan pangguna bisa ngerti ngawasi nyata-nyata status operasi lan status konsumsi energi saka macem-macem peralatan ing wilayah tanduran liwat piranti cerdas, lan duwe weker nyata wektu kanggo nggayuh konsumsi daya sing ora normal.

  Visualisasi energi: pelanggan bisa entuk pangerten umum babagan macem-macem departemen lan macem-macem media konsumsi energi liwat kanban energi sistem manajemen energi. Pelanggan bisa sinau babagan detail peralatan kanthi rinci ing browser web, ngerteni informasi energi kapan wae lan ing ngendi wae, lan nggunakake konsumsi energi Analisis normal saka konsumsi energi peralatan, prédhiksi kemungkinan gagal peralatan, nyuda tingkat kegagalan peralatan.

    Nggawe strategi daya energi ilmiah: Managers peralatan bisa ngatasi masalah kayata data rawan kesalahan lan data sing ora akurat ing maca meter manungsa liwat sistem manajemen energi cerdas, nganalisa data konsumsi energi saka macem-macem bagean lan peralatan kanthi tepat, lan ngontrol energi tombol biaya konsumsi lan energi. Nggawe strategi energi lan ningkatake manajemen energi.

   Nggawe indikator kinerja energi sing cukup: Liwat pemantauan lan analisa indikator kinerja energi, lan banjur menehi standar prilaku panggunaan energi, koleksi data bisa ditindakake miturut pelatihan, departemen, proses, tim, garis produksi utawa peralatan, lan indikator penilaian energi energi KPI bisa dirumusake kanggo nggayuh tujuan konservasi energi.

    Nguasai biaya listrik lan ningkatake efisiensi energi: laporan manajemen energi komprehensif sistem bisa njaluk data sejarah online, lan duwe macem-macem statistik energi lan alat analisis kanggo ngenali puteran kanthi faktor daya sing murah lan ngetrapake langkah-langkah perbaikan faktor daya; nggunakake energi weker Puncak, analisis tren, cukuran puncak lan ngisi lembah lan kontrol beban sing ditutup kanggo nyuda permintaan energi maksimal lan nyegah daur ulang gedhe kanggo konsumsi listrik.

f2

Manajemen Listrik Pabrik cocog kanggo elektronik, mobil, baja, mesin, panganan, obat dll.