page-b

Sistem Pemantauan Polusi Lingkungan

m1

Aplikasi: baja, petrokimia, kimia, coking, farmasi lan farmasi, pabrik kertas, logam non-ferrous, bahan bangunan, tenaga termal, perawatan limbah kotamadya, pertambangan

Instal modul ngawasi konsumsi energi, sing bisa ngawasi konsumsi energi, beban enggo bareng wektu lan konsumsi daya sing ora normal kanggo fasilitas perawatan kumbahan ing wektu nyata.

Ngawasi ngawasi wektu nyata, peringatan awal, analisa lan manajemen output perusahaan, mati, produksi terbatas, konsumsi daya lan fasilitas kontrol polusi tanpa otorisasi lan operasi murah.

Aplikasi: baja, petrokimia, kimia, coking, farmasi lan farmasi, pabrik kertas, logam non-ferrous, bahan bangunan, tenaga termal, perawatan limbah kotamadya, pertambangan.

Fungsi sistem

Halaman utama platform kasebut nuduhake profil perusahaan, statistik konsumsi listrik, histogram operasi fasilitas produksi polusi, lan histogram operasi fasilitas perawatan polusi, deleng ing ngisor iki tokoh 1:

m2

-Profil Perusahaan

Tampilake nomer perusahaan sing nyambung, nomer peralatan lan poin pemantauan, status operasi peralatan kontrol polusi lan status produksi suspensi lan watesan produksi sing ora normal.

-Statistik konsumsi tenaga

Grafis sing nuduhake konsumsi listrik perusahaan wingi lan dina iki.

-Sejarah operasi fasilitas ngasilake polusi

A histogram sing nuduhake pirang-pirang jam operasi fasilitas ngasilake polusi wingi lan dina iki.

-Sejarah operasi fasilitas kontrol polusi

Sejarah nuduhake nomer operasional fasilitas kontrol polusi wingi lan dina iki.

Sistem sistem manajemen listrik produksi pabrik cocog kanggo pemantauan konsumsi listrik ing pabrik pabrik ing macem-macem industri kayata elektronik, mobil, baja, mesin, panganan, obat-obatan lan industri liyane.

Ngawasi wektu nyata

Nglumpukake sinyal konsumsi listrik ing situs, sampeyan bisa ndeleng statistik kabeh tingkat perusahaan, peralatan bengkel, poin pemantauan, kalebu status produksi, status peralatan, saiki, voltase, konsumsi listrik, tenaga, lan liya-liyane Kanthi standar, wingi / wingi kurva dina iki ditampilake. Sampeyan bisa milih wektu tartamtu lan ngasilake kurva. Konsumsi daya lan kurva listrik ngemot wiwitan lan mungkasi ambang piranti, lan konsumsi listrik sakabehe perusahaan nampilake ambang perusahaan.

Miturut ambang wiwitan lan mandheg mandeg, ngadili apa wektu produksi konsisten karo wektu operasi fasilitas kontrol polusi, lan apa ana konflik wektu karo mandeg produksi lan rencana watesan produksi, kaya sing ditampilake ing tokoh2:

2

Weker nyata-nyata

Liwat analisis korelasi, analisis over-limit, analisa wektu mandeg, nemokake kahanan sing ora normal kayata peralatan pangayoman lingkungan ora diuripake, ditutup kanthi abnormally, disengir, pengurangan frekuensi, lan sapanunggalane, liwat analisis data, nyata - ngawasi watesan produksi lan stoppage produksi uga bisa dibenerake. Deleng minangka Gambar3:

m2