page-b
  • Three phase LCD embedded digital display multi-function electronic energy meter with rs485

    Telung phase LCD nampilake tampilan digital energi multi-fungsi meter energi kanthi rs485

    Instrumen multi-fungsi sing dipasang, jinis instrumen listrik cerdas kanthi pangukuran sing bisa diprogram, tampilan, komunikasi digital RS485 lan output pulsa energi listrik, sing bisa ngukur voltase, saiki, tenaga aktif, daya reaktif, faktor daya, frekuensi, pangukuran energi , tampilan data, koleksi lan transmisi, bisa digunakake kanthi otomatisasi pencawang, otomatisasi distribusi, bangunan cerdas, lan pangukuran, manajemen, lan evaluasi ing perusahaan kasebut. Ketepatan pangukuran yaiku level 1, sadhar layar LCD utawa LED ing situs lan komunikasi antarmuka digital RS485 sing adoh. Iki kompatibel karo protokol komunikasi DL / T645-2007 lan protokol komunikasi MODBUS-RTU standar.