page-b

Terminal pemantauan energi energi listrik (gprs.lora)

Terminal pemantauan energi energi listrik biasane digunakake kanggo konsumsi energi telung tahap, lan bisa dilengkapi fungsi komunikasi RS485 lan fungsi komunikasi nirkabel, sing trep kanggo pangguna nindakake tenaga, koleksi lan manajemen pemantauan terpencil. Produk kasebut duwe kaluwihan saka instalasi kanthi tliti, ukuran cilik, lan gampang dipasang. Bisa dipasang lan disebar ing kothak distribusi kanggo ngukur ukuran energi, statistik lan analisa macem-macem wilayah lan macem-macem.


Detail Produk

Tag Product

—— Informasi Umum

 

Fitur Produk:

1.DIN rel, ukuran cilik

2.Pilih trafo jinis mbukak, sing bisa diinstal tanpa outage listrik

3.Ing kabeh fungsi pangukuran meter energi multi-fungsi meter telung tahap

4. Komunikasi nirkabel, jaringan gampang lan operasi stabil

5. Ditampa kanthi fungsi ngawasi stabilitas kabel telung tahap kanggo nyegah geni lan ngilangi bahaya keamanan

6. Fungsi ngawasi bocor saiki ndadekake sumber daya luwih dipercaya

 

-Fungsi Produk-

 

1. fungsi Komunikasi: Komunikasi 1 RS485 standar.

2. modul Pilihan

Modul GPRS: Jaringan umum mobile GPRS (jaringan 2G).

Modul Lora: Komunikasi NB-Lot, konsumsi tenaga murah.

3.Main Fungsi: terminal pemantauan efisiensi energi bisa duwe rong set jadwal, sing bisa diowahi kanthi otomatis ing wektu sing disepakati; saben jadwal ndhukung 4 tarif lan 8 wektu.

Terminal pemantauan efisien 4.Energy bisa ngukur saiki, voltase, daya aktif, daya reaktif, daya cepet, faktor tenaga, lsp.

5.Fungsi: terminal pemantauan efisiensi energi bisa ngukur energi aktif lan aktif fase A, B, lan C, lan energi aktif reaktif lan aktif saiki A, B, lan C, lan energi aktif gabungan.

6.Metering chip: Gunakake tliti dhuwur, sensitivitas dhuwur, stabilitas dhuwur, sawetara sudhut, chip pangukuran panggunaan daya sing murah

 

-Parameter Teknis-

 

Voltase referensi 3 * 380V3 * 100V
Spesifikasi saiki 5A, 100A, 200A, 300A, 400A, 600A
Frekuensi tanggal 50Hz
Tingkat akurasi Tingkat aktif 1, tingkat Reaktif 2
Konsumsi tenaga Garis voltase: <= 2W, 5VA; baris saiki: <2VA
Komunikasi RS485:2400bpsNirkabel mikropon:470MHzGPRS:900 / 1800MHzStandar: DL / T645-20000MODEBUS
Meter Konter (imp / kWh) 6400400
Pangukuran Daya +/- 1%, regane efektif +/- 1%, + / - 3 ℃, akurasi jam 0.5second / dina

 

-Gambar produk-

 

Electric Energy Efficiency Monitoring Terminal ( GPRS.Lora ) (1)  Electric Energy Efficiency Monitoring Terminal ( GPRS.Lora ) (4)  Electric Energy Efficiency Monitoring Terminal ( GPRS.Lora ) (3)  Electric Energy Efficiency Monitoring Terminal ( GPRS.Lora ) (2) Electric Energy Efficiency Monitoring Terminal ( GPRS.Lora ) (5)

 

 

-Piranti Sambungan Kawat-

 

Instalasi lan kabel:

A, B, lan C sensor sing mbukak, dipasang kanthi kabel A-phase, B-phase, lan C-phase. Ing wektu sing padha, voltase telung tahap A, B, lan C dijupuk saka terminal kabel telung tahap, lan 3 saluran liyane padha ing ndhuwur, Banjur instalasi bisa rampung.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita