page-b
  • Electric energy efficiency monitoring terminal (4 channels)

    Terminal pemantauan energi energi listrik (4 saluran)

    Terminal pemantauan energi energi listrik (4 saluran) minangka produk metering energi anyar sing dikembangake lan diproduksi dening perusahaan kita. Produk iki nggunakake sirkuit integral skala gedhe lan proses produksi SMT, kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata-wektu, lan interaksi informasi.