page-b

Terminal pemantauan energi energi listrik (4 saluran)

Terminal pemantauan energi energi listrik (4 saluran) minangka produk metering energi anyar sing dikembangake lan diproduksi dening perusahaan kita. Produk iki nggunakake sirkuit integral skala gedhe lan proses produksi SMT, kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata-wektu, lan interaksi informasi.


Detail Produk

Tag Product

—— Informasi Umum

 

Fitur Produk:

1.DIN rel, ukuran cilik 72 * 95 * 60mm

2.Pilih trafo jinis mbukak, sing bisa diinstal tanpa outage listrik

3.Ing kabeh fungsi pangukuran meter energi multi-fungsi kaping telu 4-saluran, ngirit biaya lan ruang

4. Komunikasi nirkabel, jaringan gampang lan operasi stabil

5. 4-saluran ABC telung tahap total fungsi ngawasi daya daur ulang 12-phase

6.Pantau ngawasi panggunaan daya peralatan.

7.Support upgrade piranti lunak remot.

 

-Fungsi Produk-

 

1.Gunakake 4channels saka daya aktif, daya reaktif, gabungan energi aktif, energi reaktif papat-kuadran, lsp .;

2. Ukur 4 saluran arus, voltase, daya aktif, daya reaktif, kekuwatan nyata, faktor tenaga, lsp

3. Ana rong set tarif, sing bisa diowahi kanthi otomatis ing wektu sing disesuaikan, lan saben set ndhukung 4 tarif lan 8 wektu

4. Acara normal ing kothak listrik bisa direkam lan dilaporake kanthi aktif

5. Fungsi komunikasi: Standard antarmuka komunikasi RS485, Lora opsional, GPRS, NB-Iot, 4G

 

-Parameter Teknis-

 

Voltase referensi 3 * 220 / 380V3 * 100V
Spesifikasi saiki 5A100A200A400A600A
Frekuensi tanggal 50Hz
Tingkat akurasi Tingkat aktif 1, tingkat Reaktif 2
Konsumsi tenaga Garis voltase: <= 1W, 3VA; garis saiki: <1VA
Komunikasi RS485:2400bpsNirkabel mikropon:470MHzGPRS:900 / 1800MHzStandar: DL / T645-20000MODEBUS
Meter Konter (imp / kWh) 6400400
Pangukuran Daya +/- 1%, regane efektif +/- 0.5%, akurasi jam 0.5second / dina

 

-Gambar produk-

 

Electric Energy Efficiency Monitoring Terminal (4 Channels) (2) 
Electric Energy Efficiency Monitoring Terminal (4 Channels) (1)  Electric Energy Efficiency Monitoring Terminal (4 Channels) (4) Electric Energy Efficiency Monitoring Terminal (4 Channels) (3)  Electric Energy Efficiency Monitoring Terminal (4 Channels) (6)  Electric Energy Efficiency Monitoring Terminal (4 Channels) (5)

 

 

-Piranti Sambungan Kawat-

 

Instalasi lan kabel:

A, B, lan C sensor sing mbukak, dipasang kanthi kabel A-phase, B-phase, lan C-phase. Ing wektu sing padha, voltase telung tahap A, B, lan C dijupuk saka terminal kabel telung tahap, lan 3 saluran liyane padha ing ndhuwur, Banjur instalasi bisa rampung.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita