page-b
  • DTU

    DTU

    SW-GPRS232-734 minangka terminal transmisi distribusi tenaga RS485 GPRS DTU, sing nyadari fungsi transmisi transparan loro-arah saka RS485 nganti GPRS; ndhukung jaringan GSM / GPRS; Proteksi pengasingan sirkuit RS485, kemampuan anti-gangguan sing kuwat; ndhukung 4-saluran Soket kanthi online; ndhukung TCP, UDP; dhukungan transmisi transparan SMS, transparan transparan jaringan, HTTPD, UDC lan mode liyane; nyengkuyung set instruksi dhasar lan pesawat instruksi lengkap; ndhukung voltase sudhut 5-36V, DC lan pilihan daya listrik.