page-b
  • Din rail single phase energy meter

    Din rail siji phase energi meter

    Meter energi listrik energi tunggal (phase) tunggal yaiku produk pangukuran energi anyar sing dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T17215.321-2008. Produk iki nggunakake sirkuit integral skala gedhe lan teknik SMT, kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata, lan interaksi informasi.