page-b

Din rail siji phase energi meter

Meter energi listrik energi tunggal (phase) tunggal yaiku produk pangukuran energi anyar sing dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T17215.321-2008. Produk iki nggunakake sirkuit integral skala gedhe lan teknik SMT, kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata, lan interaksi informasi.


Detail Produk

Tag Product

-Informasi Umum-

 

Fitur Produk:

1.DIN RAIL, ukuran cilik, gampang diinstal

2.Nuduhake konsumsi daya kumulatif, gampang diwaca kanthi cepet

3. Cara komunikasi: RS485, inframerah

4.Active & fungsi pangukuran energi aktif

5.Small error pangukuran, data Akurat

 

-Fungsi Produk-

 

1.Tampilake kanthi tampilan LCD kanthi sudut pandang sudhut lan kontras sing dhuwur

2. Cara komunikasi: RS485, inframerah

3.Kahanan sing bisa ditindakake: komunitas, hotel, mall, gedhung kantor, sekolah, properti, lsp

4.Fungsi pengukuran: voltase, saiki, kekuwatan, faktor daya lan liya-liyane

5. Ukuran tliti kanthi akurat: energi positif / negatif, aktif / reaktif

6. instalasi gampang: Instal instalasi ril, instalasi trep, volume entheng

7.Componen: komponen kualitas dhuwur

8. Struktur strukture, retardant api, anti-tuwa, kinerja kedap apik

9. Ukuran struktur kasus iku seragam, kepenak lan gampang dipasang.

 

-Parameter Teknis-

 

Voltase referensi 220V
Spesifikasi saiki 520、 560) 、10(401560A
Frekuensi tanggal 50Hz
Tingkat akurasi Tingkat aktif 1
Konsumsi tenaga Garis voltase: <= 1.5W, 10VA; baris saiki: <2VA
Kisaran suhu Kisaran suhu kerja -25 ~ 55degree, suhu kerja sing ekstrem -40 ~ 70 derajat
Meter Konter (imp / kWh) 1600
Kisaran kisaran 40%60%, kelembapan relatif digunakake ing 95%

 

-Gambar produk-

 

A1-1  A1-2  A1-3  A1-4

 

 

-Piranti Sambungan Kawat-

 

Ndandani meter listrik menyang rel pandhuan, lan sambungake antarmuka miturut diagram kabel. Apike kanggo nggunakake kabel tembaga utawa terminal tembaga. Sekrup ing kothak terminal kudu dikencengi supaya ora bisa ngobong amarga ora kena kontak utawa kawat tipis sing abot.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita