page-b
  • 3PHASE 4WIRE ENERGY METER

    3PHASE 4WIRE ENERGY METER

    Iki nganggo cangkang non-logam sing retardant, sing ukurane entheng lan gampang dipasang; ngumpulake indikasi energi nyata-wektu saben meter energi, indikasi energi beku saben titik, lan meter maca indikasi energi beku saben dinane; setelan remot lan lokal lan program maca meter query.
  • 3PHASE 4WIRE ENERGY METER(IC card)

    3PHASE 4WIRE ENERGY METER (kertu IC)

    Meter energi prepaid 3 phase 4 (kertu IC) minangka produk pangukuran energi anyar sing dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T17215.321-2008 lan GB / T17215.323-2008. Produk iki nggunakake sirkuit integral skala gedhe lan teknik SMT, kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata, lan interaksi informasi.
  • Din rail single phase energy meter

    Din rail siji phase energi meter

    Meter energi listrik energi tunggal (phase) tunggal yaiku produk pangukuran energi anyar sing dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T17215.321-2008. Produk iki nggunakake sirkuit integral skala gedhe lan teknik SMT, kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata, lan interaksi informasi.
  • Single phase din rail energy meter(remote)

    Daya siji rel energi listrik meter (remot

    Meter energi listrik siji-phase din listrik (remot) minangka produk pangukuran energi listrik anyar sing dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T17215.321-2008.Produksi iki nggunakake sirkuit terintegrasi terpadu gedhe lan proses produksi SMT, kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata, lan interaksi informasi.
  • Single Phase DIN Rail Energy Meter(IC card)

    Meter Tenaga Energi Tenaga Tunggal DIN card kertu IC)

    Meter energi listrik listrik (phase IC) phase phase siji yaiku produk pangukuran energi listrik anyar sing dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T17215.321-2008. Produk iki nggunakake sirkuit terintegrasi terpadu gedhe lan proses produksi SMT. , kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata, lan interaksi informasi.
  • Single Phase DIN Rail Energy Meter(dormitory)

    Meter Tenaga Energi Ruang Tunggal DIN (asrama)

    Meter energi listrik (phase asur) tunggal phase minangka produk pangukuran energi listrik anyar sing dikembangake lan diproduksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T17215.321-2008. Produk iki nggunakake sirkuit terintegrasi terpadu gedhe lan proses produksi SMT. kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata, lan interaksi informasi.
  • 3PHASE 4WIRE ENERGY METER (remote)

    3PHASE 4WIRE ENERGY METER (remot)

    3 phase 4 wire energy meter (remot) minangka produk pangukuran energi anyar sing dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan miturut spesifikasi teknis GB / T17215.321-2008 lan GB / T17215.323-2008. Produk iki nggunakake sirkuit integral skala gedhe lan teknik SMT, kanthi fungsi kayata pangukuran energi listrik, pangolahan data, pemantauan nyata, lan interaksi informasi.