page-b
  • management machine

    mesin manajemen

    Iki nganggo cangkang non-logam sing retardant, sing ukurane entheng lan gampang dipasang; ngumpulake indikasi energi nyata-wektu saben meter energi, indikasi energi beku saben titik, lan meter maca indikasi energi beku saben dinane; setelan remot lan lokal lan program maca meter query.
  • concentrator

    concentrator

    Concentrator DJGZ23-SW10 minangka produk cerdas paling anyar sing dikembangake dening Senwei. Nggabungake teknologi komunikasi seluler modern, teknologi komputer, teknologi pangukuran daya. Adopt GPRS (CDMA utawa jaringan kabel) lan stasiun master pemantauan kanggo nyadari transmisi data remot, nyadari koleksi data liwat sampling AD cepet, lan sadar pangolahan data, rekaman data lan panyimpenan data liwat operasi prosesor pusat.
  • RTU

    RTU

    SW-TCP232-304 minangka server port serial RS485, ukuran cilik, bisa dikontrol biaya, kelingan RS485 menyang fungsi transmisi transparan transparan Ethernet; kanthi port 1 Ethernet, 10 / 100Mbps; dhukungan wiwit diwiwiti maneh, DHCP entuk resolusi jeneng domain IP DNS, upgrade upgrade, fungsi port serial virtual; ndhukung data ngalahake khusus kanggo ngilangi tautan sing ora ana gunane; paket registrasi khusus kanggo ndeteksi status sambungan.
  • DTU

    DTU

    SW-GPRS232-734 minangka terminal transmisi distribusi tenaga RS485 GPRS DTU, sing nyadari fungsi transmisi transparan loro-arah saka RS485 nganti GPRS; ndhukung jaringan GSM / GPRS; Proteksi pengasingan sirkuit RS485, kemampuan anti-gangguan sing kuwat; ndhukung 4-saluran Soket kanthi online; ndhukung TCP, UDP; dhukungan transmisi transparan SMS, transparan transparan jaringan, HTTPD, UDC lan mode liyane; nyengkuyung set instruksi dhasar lan pesawat instruksi lengkap; ndhukung voltase sudhut 5-36V, DC lan pilihan daya listrik.