page-b
  • concentrator

    concentrator

    Concentrator DJGZ23-SW10 minangka produk cerdas paling anyar sing dikembangake dening Senwei. Nggabungake teknologi komunikasi seluler modern, teknologi komputer, teknologi pangukuran daya. Adopt GPRS (CDMA utawa jaringan kabel) lan stasiun master pemantauan kanggo nyadari transmisi data remot, nyadari koleksi data liwat sampling AD cepet, lan sadar pangolahan data, rekaman data lan panyimpenan data liwat operasi prosesor pusat.