page-b

concentrator

Concentrator DJGZ23-SW10 minangka produk cerdas paling anyar sing dikembangake dening Senwei. Nggabungake teknologi komunikasi seluler modern, teknologi komputer, teknologi pangukuran daya. Adopt GPRS (CDMA utawa jaringan kabel) lan stasiun master pemantauan kanggo nyadari transmisi data remot, nyadari koleksi data liwat sampling AD cepet, lan sadar pangolahan data, rekaman data lan panyimpenan data liwat operasi prosesor pusat.


Detail Produk

Tag Product

-Informasi Umum-

Fitur Produk:

1. Atur cangkang api-retardan, cahya ukuran lan gampang dipasang

2. Modular desain, modul CDMA lan modul GPRS bisa ditambahi, identifikasi otomatis

3. Pasokan daya telung tahap, terminal kerja biasane ing kahanan sewenang-wenang ngilangi voltase rong tahap

4. Nglumpukake nilai indikasi energi nyata-wektu saben meter energi, nilai indikasi energi beku saben dinane, saben dina maca nilai nol indikasi energi beku saben dinane

5. Skema maca meter bisa disetel lan ditakoni kanthi jarak jauh utawa lokal

 

-Fungsi Produk-

 

1. Pangumpulan dhata

Concentrator nglumpukake regane indikasi energi nyata-wektu saben meter energi, nilai indikasi energi beku saben dinane, lan maca maca nilai indikasi energi beku dina-nol. Data energi kudu disimpen karo lambang wektu.

2. Panyimpen data

Concentrator bisa ngelaskan lan nyimpen data sing diklumpukake kaya sing dibutuhake, kayata data beku saben dina, maca data beku saben dina, data kurva, data bulanan sejarah, lsp.

3. setting Parameter

Pangukuran jam lan fungsi panggilan jam: Wektu sing tepat kanggo sistem lan meter energi.

Parameter terminal lan query: query adoh saka master master utawa setting lokal lan query saka piranti genggem

Parameter maca Meter: setelan remot utawa lokal lan skema maca meter query

4. Cathetan prastawa

Concentrator dipérang dadi acara penting lan acara umum miturut kawicaksanan acara sing wis ditemtokake. Acara kalebu owah-owahan parameter terminal, kegagalan maca meter, kekuwatan terminal mati, terus jam energi energi tanpa toleransi, lsp., Lan bisa nyimpen 500 cathetan acara paling anyar.

5. Fungsi lokal

Concentrator duwe antarmuka pangopènan lokal, ndhukung paramèter setelan genggem lan maca ing situs data energi listrik, lan duwe langkah keamanan kayata otoritas lan manajemen sandhi kanggo nyegah operasi dening personel ora sah.

Concentrator kasebut duwe antarmuka komunikasi lokal, bisa maca data meja penilaian ing area stasiun, lan bisa ndhukung komunikasi peralatan pertambangan lan piranti kompatibel daya reaktif kanggo pemantau pengubah distribusi.

 

-Parameter Teknis-

 

voltase voltase 3 × 220V / 380V-30%+ 30%
frekuensi 50Hz-6%+ 2%
saiki saiki 3 × 1,56A
miwiti 0,002In (1)
konsumsi 3VA
akurasi voltase 0,5%
saiki 0,5%
makarya suhu -25 ℃+ 70 ℃
asor 10%100%
Konsumsi tenaga Non-komunikasi <9W12VA
jam akurasi ± 1s / d
baterei 1.2Ah baterei Lithium ion sing ramah
properti properti Frekuensi daya tahan voltase 2.5kV
ndorong voltase tahan 6kV
pambocoran elektrostatik 8kV
transmisi data komunikasi GPRS / CDM,, Tutorial Tegangan voltase lan Mode Komunikasi sing nganggo kabel
antarmuka hardware Line antarmuka RS485baris antarmuka infraerah 1remot line2

 

-Gambar produk-

concentrator IMG_2568

 

-Piranti Sambungan Kawat-

 

Ndandani meter listrik menyang kothak meter, lan sambungake antarmuka miturut diagram kabel. Apike kanggo nggunakake kabel tembaga utawa terminal tembaga.

Tanpa Fungsi Input Input AC Lokal Kanthi Fungsi Input AC Lokal


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita