page-b

Babagan Kita

Jiangsu Senwei Electronics Co, Ltd minangka panyedhiya layanan manajemen energi lengkap kanthi manajemen energi cerdas minangka bisnis inti, nyedhiyakake layanan mandeg kayata peralatan pangukuran, peralatan komunikasi, piranti lunak awan, integrasi sistem, operasi sistem lan pangopènan sing ana gandhengane karo energi pangukuran lan manajemen.

Perusahaan kasebut nggawe soket ngukur cerdas, soket energi, energi listrik, meter energi listrik cerdas, jinis tenaga listrik cerdas DIN-rel, meter energi listrik sing wis dibayar, meter energi elektronik sing dipasang kanthi macem-macem, terminal pemantauan, unit akuisisi data , instrumen digital multi-fungsi, meter banyu, terminal, DTU, RTU, mesin manajemen lan konsentrasi kanggo koleksi informasi listrik, lan solusi teknis kanggo produk ing ndhuwur.

IMG_6669
IMG_6514

Perusahaan kasebut nduwe klompok tulang belakang teknis sing enom, profesional, berkualitas tinggi lan manajemen backbone. Perusahaan kasebut minangka organisasi berorientasi sinau sing menganjurake sinau ing karya, makarya sinau, lan negesake dandan liyane saben dina.

Inovasi minangka upaya langgeng kanggo wong-wong sing nylametake, kanthi inovasi teknologi kanggo pembangunan, inovasi manajemen kanggo mupangat, standarisasi, spesialisasi, pamikiran manajemen sing diprogram ing saindenging desain produk, Pabrik, layanan pelanggan, lan liya-liyane, lan nggawe kualitas produk sing apik banget lan level layanan kelas pertama.

Jiangsu Senwei Electronics Co, Ltd mesthi tundhuk karo kabijakan operasi teknologi lan berorientasi pasar, lan ngajeni filsafat bisnis "co-nggawe, enggo bareng, kemajuan, lan mupangat". Misi kita yaiku kanggo fokus ing manajemen energi lan menehi kontribusi kanggo konservasi energi lan pengurangan emisi. Utawa yaiku dadi panyedhiya layanan kelas pertama ing bidang manajemen energi cerdas. Ngelingi ide asil jujur ​​lan win-win, kita janji bakal menehi produk lan layanan sing luwih apik kanggo saben klien. Saben anggota ing perusahaan nganggep inovasi minangka upaya kekal. Kita mesthi, bakal muter kanthi lengkap babagan kauntungan teknologi ing lapangan pangukuran lan manajemen energi kanggo mbantu para pelanggan supaya bisa nggayuh tujuan panggunaan energi ilmiah, konservasi energi lan pangurangan konsumsi. Kanthi nindakaken iki, kita bakal menehi kontribusi kanggo masarakat kanggo nylametake sumber daya lan lingkungan.

VVV